Vazdušno oružje

Izuzetno bogat i raznovrstan izbor vazdušnog oružja najkvalitetnijih i najpouzdanijih modela koji se mogu pronaći na našem tržištu. Kod nas, u Urban dart army shop-u, možete kupiti sve što Vam je neophodno! Imamo izuzetno veliki izbor najraznovrsnijih replika oružja (Airsoft). U ponudi su replike pištolja i pušaka proverenih proizvodžača kao što su: Umarex, Cybergun, Swiss Arms, WE i drugih. Replike su na oprugu, CO2 ampule ili green gas. U prilog njihovoj popularnosti govori i činjenica da ih koristi policija i vojska širom sveta kao sastavni deo treninga.

Prave vazdušne puške, najrazličitijih vrsta i modela, dobrim i iskusnim poznavaocima mogu služiti za razonodu ili lov na manje životinje. Imamo puške kalibra 4,5 mm poznatih brendova: Norconia, Umarex, Ekol , Gamo, Cometa, Swiss Arms , Perun, Baikal i drugih. Sve puške su brzine do 200 m/s. Spadaju u  D kategoriju.

Vazdušni pištolji pripadaju vrsti oružja koja je u današnje vreme izuzetno popularna, ima široku primenu i često se koristi, posebno na popularnim takmičenjima širom sveta. Takođe, pištolji važnu primenu imaju i u samoodbrani. Mi smo za vas pripremili veliki izbor modela i kalibara.

Naše bogato iskustvo i dugogodišnje trajanje na tržištu, garantuju pouzdan kvalitet i sigurnost koja je neophodna pri izboru i kupovini vazdušnog oružja!

Title

Go to Top