Vazdušno oružje

Izuzetno bogat i raznovrstan izbor vazdušnog oružja najkvalitetnijih i najpouzdanijih modela koji se mogu pronaći na našem tržištu. Kod nas, u Urban dart army shop-u, možete kupiti sve što Vam je neophodno! Imamo izuzetno veliki izbor najraznovrsnijih replika oružja (Airsoft). U ponudi su replike pištolja i pušaka proverenih proizvodžača kao što su: Umarex, Cybergun, Swiss Arms, WE i drugih. Replike su na oprugu, CO2 ampule ili green gas. U prilog njihovoj popularnosti govori i činjenica da ih koristi policija i vojska širom sveta kao sastavni deo treninga.

Prikaz 1–12 od 191 rezultat

AMPULA CO2 GASA

150,00 рсд
Ampula COn gasa 12 grama, za sve vrste vazdušnih pištolja na co2 pogon.

AMPULA CO2 GASA SA ULJEM

300,00 рсд
Ampula CO2 gasa sa uljem Umarex pored CO₂ gasa, kapsule za održavanje ventila su punjene i sa 0,5 g specijalnog

AMPULA CO2 UMAREX 88G

1.500,00 рсд
Ampula CO2 Umarex  88g odlikuju se konstantnim visokim pritiskom i ujednačenim kvalitetom. Stalni pritisak osigurava da je svaki hitac isti kao i prethodni.

ASG CZ 75D COMPACT

5.900,00 рсд
ASG CZ 75D Compact je replika kompaktnog pištolja CZ 75 D, proizveden od strane ASG-a po licenci kompanije Ceska Zbrojovka. Opremljen je podesivim HopUp-om, što značajno poboljšava tačnost i opseg replike. Pištolj je napravljen od visoko kvalitetnog ABS kompozita, drške i donji deo magazina su od gume. Šaržer sadrži 13 rundi. Ispod cevi ASG CZ 75D Compact je šina za postavljanje svetla ili laserskog nišana. Ostale prednosti takođe uključuju:  replika ima jedinstveni serijski broj,  navoj za montiranje prigušivača, podesivi zadnji nišan.

ASG CZ SP-01 SHADOW

5.900,00 рсд
ASG CZ SP-01 SHADOW je airsoft pištolj na oprugu, replika modela proizvođača Zbrojovka. Napravljen od kvalitetne ABS plastike u kombinaciji sa

ASG CZ SP-01 SHADOW

10.900,00 рсд
ASG CZ SP-01 SHADOW je uzbudljiva replika pištolja na CO2 bazirana na najnovijoj generaciji pištolja iz CZ. Dizajnirana na osnovu podataka koje pružaju vojne i policijske zajednice širom sveta, i uz dodatni doprinos vodećih svetskih strelaca tima CZ. Ovaj pištolj bez povratnog udara (bez Blow backa) je lagan i lak za rukovanje. Ergonomski rukohvat sa kockastim gumenim pločama omogućava izuzetno dobro držanje u ruci. Odlikuje se optičkim vlaknom i dodatnom šinom.

ASG DAN WESSON 715 4″

29.000,00 рсд
ASG Dan Wesson 715 4"  je u potpunosti napravljen od legure, sa izuzetkom rukohvata od teksturirane gume za smanjenje klizanja. Dan Wesson 715 4" je licenciran od Dan Wesson CZ-SAD. Potpuno je brendirano, dajući oružju još realističniji izgled. Sadrži podesivu jedinicu za skok, koja vam omogućava da dodate okretanje BB-u i dodate domet oružju.

ASG STI M1911 CLASSIC

3.500,00 рсд
ASG STI M1911 Classic proizvedena po licenci kompanije ASG Realno obrađen pištolj. Ugodnom i sigurnom držanju pomaže hrapava drška pištolja. Približni domet 38 m. Kalibar 6 mm. Sigurnosni režim rada u jednom režimu. Dužina pištolja 215 mm. Težina pištolja 0,21 kg. Hop-Up Izvršite fiksni hop-up 0,20g BB. Dužina unutrašnje cevi 80 mm. Kapacitet magazina 12 BB. Brzina 67 m / s.

AUTO ORDNANCE 1911 A1

18.900,00 рсд
Auto ordnance 1911 A1 replika pištolja po uzoru na legendarni pištolj M1911A1, licencirana replika razvijena u saradnji sa Auto-Ordnance, američkim proizvođačem vatrenog oružja. Brava vazdušnog puštolja izrađena je od metala. Plastično kućište i obloga drške pištolja. Auto ordnance 1911 A1 replika pištolja  ima fiksni, mehanički nišan u obliku leptir mašne i nišana. Neklizajuća tekstura drške pištolja čini vazdušni pištolj čvrstim u ruci tokom hica. Korišćenje krilnog osigurača štiti korisnika od nekontrolisanih hitaca. Pištolj opremljen navojnom cevi daje ispaljenom zrnu - diaboli  početnu brzinu od 109 m / s. Magazin za kapsulu CO2 od 12 g nalazi se unutar držača, koji takođe drži 12 dijbola u dva revolverska prstena.

BABY DESERT EAGLE 6mm

8.400,00 рсд
Baby Desert Eagle 6mm je poluautomatski pištolj dvostruke akcije koji je razvio Magnum Research na bazi Jericho 941. Dizajnirao ga

BABY EAGLE CRNI 4.5MM

11.900,00 рсд
Baby Eagle crni 4.5mm je poluautomatska replika pištolja dvostrukog dejstva koji je razvila kompanija Magnum Research na bazi Jericho 941.  Dizajnirao ga je IVI (Israel Veapon Industries), kao i Desert Eagle, odakle ima male kozmetičke sličnosti. Ovi Babi Eagle su prve replike pištolja od 4,5 mm koje su rezultat saradnje sa licencom Desert Eagle / Magnum Research. Replika bez povratnog udarca (bez blowbacka ): manje mehaničkih pokreta za veću autonomiju. Baby Eagle crni 4,5mm sa polimernim kućištem i metalnim klizačem. Ambidektrozni obarač koji omogućava prebacivanje između bezbednosnog i poluautomatskog režima. ABS podloge protiv klizanja na rukohvatu. Picatinny šina ispod cevi replike za dodavanje dodataka.

BERETTA M92 FS UMAREX

28.900,00 рсд
  • Specifikacije:
  • Brzina: 120 m/s
  • Kalibar: 4.5 mm
  • Tip municije: Dijabole
  • Ukupna dužina: 21 cm
  • Težina: 1260 g
  • Poluautomatski
  • Snaga: CO2

Vazdužno oružje za sport i rekreaciju

Prave vazdušne puške, najrazličitijih vrsta i modela, dobrim i iskusnim poznavaocima mogu služiti za razonodu ili lov na manje životinje. Imamo puške kalibra 4,5 mm poznatih brendova: Norconia, Umarex, Ekol , Gamo, Cometa, Swiss Arms , Perun, Baikal i drugih. Sve puške su brzine do 200 m/s. Spadaju u  D kategoriju.

Vazdušni pištolji pripadaju vrsti oružja koja je u današnje vreme izuzetno popularna, ima široku primenu i često se koristi, posebno na popularnim takmičenjima širom sveta. Takođe, pištolji važnu primenu imaju i u samoodbrani. Mi smo za vas pripremili veliki izbor modela i kalibara.

Naše bogato iskustvo i dugogodišnje trajanje na tržištu, garantuju pouzdan kvalitet i sigurnost koja je neophodna pri izboru i kupovini vazdušnog oružja!

Prodaja vazdušnog oružja i airsoft modela i replika ima dugu istoriju koja seže unazad više od jednog veka. Iako se ova vrsta oružja koristi uglavnom u zabavne svrhe, ona su imala važnu ulogu u vojnim i taktičkim trening programima širom sveta.

Prve replike oružja su proizvedene još krajem 19. veka, a namenjene su bile za vojne treninge. Ove replike su bile vrlo slične originalnim oružjima, ali su se razlikovale u tome što su koristile prazne metke koji su proizvodili zvuk ispaljenog metka, ali bez stvarne opasnosti od ozbiljne povrede. Međutim, u to vreme, prodaja ovih replika bila je ograničena samo na vojne organizacije i nije bila dostupna široj javnosti.

Tokom 20. veka, industrija replika oružja se razvijala brzo, a sve više kompanija je počelo da proizvodi modele koji su bili sve sličniji originalnom oružju. Krajem Drugog svetskog rata, američki vojnici su počeli da koriste airsoft oružje u trening programima, što je dalo novi podstrek razvoju ove vrste oružja.

Od 1970-ih godina, popularnost airsoft oružja je rapidno rasla, a proizvodnja je postala sve sofisticiranija. Današnji airsoft modeli i replike su gotovo identični svojim originalnim verzijama, a proizvodnja se odvija širom sveta, sa nekoliko zemalja koje su vodeće u proizvodnji, poput Kine i Japana.

Kada je reč o vazdušnom oružju, ono je postalo popularno kao lovačko oružje i oružje za sportsko gađanje, posebno u Evropi i Americi. Vazdušno oružje se razlikuje od airsoft oružja po tome što koristi projektil koji je pogonjen vazduhom ili ugljen-dioksidom, a ne prazne metke. Postoji nekoliko vrsta vazdušnog oružja, uključujući vazdušne puške, pištolje i karabine.

Prodaja vazdušnog oružja i airsoft modela i replika je regulisana u mnogim zemljama širom sveta. U nekim zemljama, prodaja je dozvoljena samo uz dozvolu ili licencu, dok su u drugim zemljama ova oružja potpuno zabranjena.