Pogledajte našu kolekciju ostale taktičke opreme, dostupnu na našem sajtu urbandart.rs. Naša oprema dizajnirana je i proizvedena kako bi zadovoljila najviše standarde kvaliteta i performansi.

U našoj ponudi imamo širok izbor različitih proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Naši proizvodi su dizajnirani kako bi se prilagodili različitim aktivnostima i situacijama. U našoj ponudi ostale taktičke opreme možete naći noževe, katane, baterijske lampe, dvoglede, ampule CO2 i još mnogo toga.

Prikaz 1–12 od 601 rezultat

3000 LIGHTWEIGHT 01BO187

8.900,00 рсд
DimenzijeNož: 20.9cm Sečivo: 9.1cm Težina :138g

Alat Eat N Tool XL

1.200,00 рсд
Alat eat and tool  XL je delo dizajnera Liong Mah Palm Bay. Sa ovom kombinovanom alatkom ne morate vise da preturate po vasoj torbi kako bi nasli potreban alat. Tu je ergonomska kasika, kratka viljuska, otvarac za flase, otvarac za konzerve, srafciger. Alatka je hromirana.

AMPULA CO2 GASA

150,00 рсд
Ampula COn gasa 12 grama, za sve vrste vazdušnih pištolja na co2 pogon.

BALLISTOL AIRSOFT GAS 500ml

1.050,00 рсд
Ballistol Airsoft Gas 500ml  pakovanje je veoma jednostavan za korišćenje, proizveden u Nemačkoj. Airsof gas se može koristiti i na niskim temperaturama, neutralnog je mirisa. Pištolji su zaštićeni zahvaljujući silikonskim uljem koje ovaj proizvod sadrži. Takođe štiti pištolj od blokiranja u slučaju lakog mraza. Boce su pod pritiskom i zapaljive. Čuvati van domašaja dece!

BALLISTOL AIRSOFT GAS 750ml

1.400,00 рсд
Ballistol Airsoft Gas 750ml  pakovanje je veoma jednostavan za korišćenje, proizveden u Nemačkoj. Airsof gas se može koristiti i na niskim temperaturama, neutralnog je mirisa. Pištolji su zaštićeni zahvaljujući silikonskim uljem koje ovaj proizvod sadrži. Takođe štiti pištolj od blokiranja u slučaju lakog mraza. Boce su pod pritiskom i zapaljive. Čuvati van domašaja dece!

BALLISTOL SPREJ 100 ml

590,00 рсд
Ballistol sprej 100 ml služi za čišćenje vazdušnih pušaka, održanjanje kože i drveta.  Jedna od najupečatljivijih karakteristika Ballistol-a je njegova svestranost. Postoje i drugi proizvodi na tržištu, ali nijedna od njih nema isti asortiman aplikacija i mogućnosti kao što je Ballistol. Čišćenje sa Ballistol-om će vam uštedeti vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem. Ballistol sprej 100 ml će formirati zaštitni film na vašem oružju. Zahvaljujući maloj alkalnosti, Ballistol sprej 100 ml rastvara crni prah i ostatak korozivne municije. Pored toga, Ballistol će ulepšati pušku i sprečiti je da se isuši. Kao mazivo, Ballistol se nikada neće zgusnuti  ili strvrdnuti. Sa Balistolom, celo vatreno oružje će ostati podmazano i zaštićeno. Koža koja je često izložena vlazi ili visokoj vlažnosti postaje tvrda i krhka. Ballistol sprej 100 ml će zadržati  kožu gladkom i mekom i efikasno je zaštititi od efekata vode, insekata i plesni. Koristite ballistol na čizmama, cipelama, rukavicama... Ballistol sprej 100 ml održava, štiti, čuva i podmlađuje neobučene drvene površine. Obnavlja prirodno drvo i  pomaže da antički nameštaj i staro, suvo drvo povrati svoj prirodni svilen sjaj. Ballistol takođe štiti drvo od oštećenja usled vlage i insekata.

BALLISTOL SPREJ 200 ml

800,00 рсд
Ballistol sprej 200 ml služi za čišćenje vazdušnih pušaka, održanjanje kože i drveta.  Jedna od najupečatljivijih karakteristika Ballistol-a je njegova svestranost. Postoje i drugi proizvodi na tržištu, ali nijedna od njih nema isti asortiman aplikacija i mogućnosti kao što je Ballistol. Čišćenje sa Ballistol-om će vam uštedeti vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem. Ballistol sprej 200 ml će formirati zaštitni film na vašem oružju. Zahvaljujući maloj alkalnosti, Ballistol sprej 200 ml rastvara crni prah i ostatak korozivne municije. Pored toga, Ballistol će ulepšati pušku i sprečiti je da se isuši. Kao mazivo, Ballistol se nikada neće zgusnuti  ili strvrdnuti. Sa Balistolom, celo vatreno oružje će ostati podmazano i zaštićeno. Koža koja je često izložena vlazi ili visokoj vlažnosti postaje tvrda i krhka. Ballistol sprej 200 ml će zadržati  kožu gladkom i mekom i efikasno je zaštititi od efekata vode, insekata i plesni. Koristite ballistol na čizmama, cipelama, rukavicama... Ballistol sprej 200 ml održava, štiti, čuva i podmlađuje neobučene drvene površine. Obnavlja prirodno drvo i  pomaže da antički nameštaj i staro, suvo drvo povrati svoj prirodni svilen sjaj. Ballistol takođe štiti drvo od oštećenja usled vlage i insekata.  

BALLISTOL SPREJ 400 ml

1.250,00 рсд
Ballistol sprej 400 ml služi za čišćenje vazdušnih pušaka, održanjanje kože i drveta.  Jedna od najupečatljivijih karakteristika Ballistol-a je njegova svestranost. Postoje i drugi proizvodi na tržištu, ali nijedna od njih nema isti asortiman aplikacija i mogućnosti kao što je Ballistol. Čišćenje sa Ballistol-om će vam uštedeti vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem. Ballistol sprej 400 ml će formirati zaštitni film na vašem oružju. Zahvaljujući maloj alkalnosti, Ballistol sprej 400 mlrastvara crni prah i ostatak korozivne municije. Pored toga, Ballistol će ulepšati pušku i sprečiti je da se isuši. Kao mazivo, Ballistol se nikada neće zgusnuti  ili strvrdnuti. Sa Balistolom, celo vatreno oružje će ostati podmazano i zaštićeno. Koža koja je često izložena vlazi ili visokoj vlažnosti postaje tvrda i krhka. Ballistol sprej 400 ml će zadržati  kožu gladkom i mekom i efikasno je zaštititi od efekata vode, insekata i plesni. Koristite ballistol na čizmama, cipelama, rukavicama... Ballistol sprej 400 ml održava, štiti, čuva i podmlađuje neobučene drvene površine. Obnavlja prirodno drvo i  pomaže da antički nameštaj i staro, suvo drvo povrati svoj prirodni svilen sjaj. Ballistol takođe štiti drvo od oštećenja usled vlage i insekata.  

BALLISTOL SPREJ 50 ml

450,00 рсд
Ballistol sprej 50 ml služi za čišćenje vazdušnih pušaka, održanjanje kože i drveta.  Jedna od najupečatljivijih karakteristika Ballistol-a je njegova svestranost. Postoje i drugi proizvodi na tržištu, ali nijedna od njih nema isti asortiman aplikacija i mogućnosti kao što je Ballistol. Čišćenje sa Ballistol-om će vam uštedeti vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem. Ballistol sprej 50 ml će formirati zaštitni film na vašem oružju. Zahvaljujući maloj alkalnosti, Ballistol sprej 50 ml rastvara crni prah i ostatak korozivne municije. Pored toga, Ballistol će ulepšati pušku i sprečiti je da se isuši. Kao mazivo, Ballistol se nikada neće zgusnuti  ili strvrdnuti. Sa Balistolom, celo vatreno oružje će ostati podmazano i zaštićeno. Koža koja je često izložena vlazi ili visokoj vlažnosti postaje tvrda i krhka. Ballistol sprej 50 ml će zadržati  kožu gladkom i mekom i efikasno je zaštititi od efekata vode, insekata i plesni. Koristite ballistol na čizmama, cipelama, rukavicama... Ballistol sprej 50 ml održava, štiti, čuva i podmlađuje neobučene drvene površine. Obnavlja prirodno drvo i  pomaže da antički nameštaj i staro, suvo drvo povrati svoj prirodni svilen sjaj. Ballistol takođe štiti drvo od oštećenja usled vlage i insekata.

BALLISTOL ULJE 50 ml

400,00 рсд
Ballistol ulje ml služi za čišćenje vazdušnih pušaka, održanjanje kože i drveta.  Jedna od najupečatljivijih karakteristika Ballistol-a je njegova svestranost. Postoje i drugi proizvodi na tržištu, ali nijedna od njih nema isti asortiman aplikacija i mogućnosti kao što je Ballistol. Čišćenje sa Ballistol-om će vam uštedeti vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem. Ballistol ulje 50 ml će formirati zaštitni film na vašem oružju. Zahvaljujući maloj alkalnosti, Ballistol ulje 50 ml rastvara crni prah i ostatak korozivne municije. Pored toga, Ballistol ulje će ulepšati pušku i sprečiti je da se isuši. Kao mazivo, Ballistol ulje se nikada neće zgusnuti  ili strvrdnuti. Sa Balistolom, celo vatreno oružje će ostati podmazano i zaštićeno. Koža koja je često izložena vlazi ili visokoj vlažnosti postaje tvrda i krhka. Ballistol ulje 50 ml će zadržati  kožu gladkom i mekom i efikasno je zaštititi od efekata vode, insekata i plesni. Koristite ballistol na čizmama, cipelama, rukavicama... Ballistolulje 50 ml održava, štiti, čuva i podmlađuje neobučene drvene površine. Obnavlja prirodno drvo i  pomaže da antički nameštaj i staro, suvo drvo povrati svoj prirodni svilen sjaj. Ballistol takođe štiti drvo od oštećenja usled vlage i insekata.  

Taktička oprema najboljih proizvođača na tržištu

Naša taktička oprema će vam pomoći da ostanete organizovani i spremni za bilo koju situaciju. Naša oprema je izrađena od kvalitetnih materijala koji će osigurati dugotrajnost i pouzdanost. Bilo da se radi o avanturama u prirodi, lovu, planinarenju ili poslovima, naša oprema će vam pružiti sigurnost i udobnost.

Uz urbandart.rs, možete biti sigurni da dobijate najbolju taktičku opremu po najpovoljnijim cenama. Naša taktička oprema dolazi od najboljih proizvođača širom sveta, što garantuje kvalitet i pouzdanost.

Posetite našu stranicu i pronađite sve što vam je potrebno za vašu sledeću avanturu. Naša podrška kupcima je uvek spremna da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.