Gun pack

Gun pack torbice se koriste za skriveno nošenje oružja. Imamo veliki izbor modela različitih dimenzija i napravljenih od različitih materijala. Unašoj ponudi su Protektor torbice, Pentagon, Brandit i druge.

Kod nas ćete pronaći najbolje rešenje za skriveno nošenje oružja. Firma Protektor je specijalizovana za proizvodnju Gun pack torbica, idealnih za svakodnevno nošenje oružja.

Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i pružaju sigurnost i diskreciju u nošenju vašeg oružja. Torbice su izrađene od visokokvalitetnog materijala, izdržljive su i otporne na habanje. Osim toga, dolaze s mnogim korisnim pregradama koje će vam olakšati nošenje oružja.

Naša kolekcija Gun pack torbica ima različite veličine i stilove, tako da svako može da pronađe torbicu koja najbolje odgovara njegovim potrebama. Bez obzira jeste li vatrogasac, policajac, vojnik, pripadnik obezbeđenja ili jednostavno tražite siguran način za nošenje vašeg oružja, Protektor torbice su savršena opcija.

Kod nas možete pronaći torbice koje se uklapaju u svaki stil i prigodu, od casual do formalnog, tako da možete izgledati i osjećati se dobro dok nosite vaše oružje. Također, možemo prilagoditi torbice prema vašim specifičnim zahtjevima.

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Negrini kofer 2028 sa šifrom

10.900,00 рсд
Negrini kofer 2028 sa šifrom  je tvrda plastična futrola sa umetcima od pene za pištolj i magacin  sa šifrom. Širina

Negrini kofer 2029 sa šifrom

10.900,00 рсд
Negrini kofer 2029 sa šifrom ima tvrdo plastično kućište sa standardnim umetcima od pene sa metalnim kombinovanim bravama. Kofer za

Negrini kofer za 4 pištolja

18.990,00 рсд
Negrini kofer za 4 pištolja 3038 TAC je napravljen od izuzetno tvrde i  kvalitetne plastike . Unutrašnjost je od polipropilen

Negrini kofer za dva pištolja 2016 SEC

2.590,00 рсд
Negrini kofer za dva pištolja 2016 SEC  je napravljen od izuzetno tvrde plastike. Unutrašnjost je od polipropilen pene koja izuzetno

Gun Pack torbice za skriveno nošenje oružja

Gun pack torbica je vrsta torbice za nošenje skrivenog oružja koja se može nositi preko ramena ili oko struka. Ova vrsta torbice se koristi kako bi se diskretno nosilo skriveno oružje, a popularizovana je tokom proteklih nekoliko decenija u Sjedinjenim Američkim Državama, uglavnom među osobama koje nose oružje u svrhe samoobrane.

Iako se danas najčešće koristi za nošenje pištolja, gun pack torbica ima svoje korene u vreme divljeg zapada kada su putnici nosili revolvere u futrolama oko struka kako bi se zaštitili od pljačkaša i razbojnika.

Danas, gun pack torbice se često koriste u svrhe samoobrane i za nošenje skrivenog oružja u svakodnevnim situacijama. One su naročito popularne među osobama koje imaju dozvolu za nošenje oružja i žele da svoje oružje nose sa sobom na diskretan način. Gun pack torbice mogu biti izrađene od različitih materijala, uključujući kožu, najlon, platno i druge materijale.

Osim toga, gun pack torbice se mogu koristiti i u druge svrhe, poput nošenja medicinskih potrepština, novca, dokumenata, mobilnih telefona i drugih stvari koje su vam potrebne tokom dana. One mogu biti vrlo korisne za osobe koje putuju i treba im sigurno mesto za čuvanje svojih stvari.

Ipak, važno je naglasiti da nošenje skrivenog oružja nosi sa sobom određene rizike i odgovornosti.

Gun pack torbica se može koristiti i kao modni detalj, ali u tom slučaju treba biti oprezan i pažljivo birati priliku i način nošenja. Kao i kod svih modnih detalja, važno je da se uklapa u celokupni stil i izgled osobe koja je nosi.

Gun pack torbice mogu biti izrađene od različitih materijala i dostupne su u raznim bojama i stilovima, tako da se mogu prilagoditi različitim modnim stilovima. Na primer, možete odabrati gun pack torbicu od kože koja će se uklopiti uz klasičnu odevnu kombinaciju, ili torbicu od najlona koja će se bolje uklopiti uz sportski ili ležerniji stil.