Dukserice za lov i avanturu

Sportske dukserice oduvek su bile simbol dobrog stila svakog muškarca. Kod nas možete pronaći urbane, sportske modele dukserica prilagođene avanturistima koji cene udobnost i vole da se osećaju komotnije. Takođe, možete da se odlučite za dobro skrojenu, elegantnu polo duksericu u nekoj od modernih boja sezone. Dukserice su praktične i veoma lako se kombinuju sad rugim delovima odeće.

Pri odabiru ne možete pogrešiti, jer su svi naši modeli savršeno skrojeni, udobni, izdržljivi, a poznati brendovi garantuju dugotrajnost. Ne zaboravite, pravi izbor dukserice Vam omogućava da se osećate dobro u svojoj koži.

Prikaz 1–12 od 16 rezultata

DUKSERICA HAWK PARABELUM

3.990,00 рсд
Pentagon dukserica Hawk K09019-PB parabelum od 75% pamuka i 25% poliestera. Dukserica ima flatlock šavove. Memorijske elastične trake. Dukserica Hawk

DUKSERICA PENTAGON HAWK

3.890,00 рсд
Dukserica Pentagon Hawk K09019 od 75% pamuka i 25% poliestera. Dukserica ima flatlock šavove. Memorijske elastične trake. Dukserica Hawk parabelum

DUKSERICA PHAETON BFA

4.590,00 рсд
Pentagon dukserica Phaeton BFA K09021-BA od 75% pamuka i 25% poliestera. Dukserica ima flatlock šavove. Memorijske elastične trake. Dukserica Phaeton

DUKSERICA PHAETON DBT

4.590,00 рсд
Pentagon dukserica Phaeton DBT K09021-PB od 75% pamuka i 25% poliestera. Dukserica ima flatlock šavove. Memorijske elastične trake. Dukserica dukserica

DUKSERICA PHAETON DBT ZELENA

4.590,00 рсд
Znate li one brendove kojima gravitirate? Kao Nike ili Adidas? Imamo osećaj da ćete imati sličnu reakciju na Pentagon dukserica

POLO DUKSERICA BELA

990,00 рсд
Polo dukserica bela sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

POLO DUKSERICA CRNA

990,00 рсд
Polo dukserica crna sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

POLO DUKSERICA CRVENA

990,00 рсд
Polo dukserica crvena sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

POLO DUKSERICA SIVA

990,00 рсд
Polo dukserica siva sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

POLO DUKSERICA SMB

990,00 рсд
Polo dukserica SMB sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

POLO DUKSERICA TAMNO ZELENA

990,00 рсд
Polo dukserica tamno zelena sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

POLO DUKSERICA TEGET

990,00 рсд
Polo dukserica teget  sirovinskog sastava 100 % pamuk. Domaće prouzvodnje. Dukserica ima kragnu i ramfle na rukavima. Ravnog kroja.

Sportske dukserice za prirodu i avanturu

Ako ste avanturista koji voli da provodi vreme u prirodi ili ste strastveni lovac, naša kolekcija dukserica je savršena za vas.

Naša ponuda uključuje širok izbor funkcionalnih i kvalitetnih dukserica koje su posebno dizajnirane za lov i terenske aktivnosti. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala kako bi pružile vrhunsku udobnost, toplinu i zaštitu tokom vaših avantura u prirodi.

Naša kolekcija dukserica za lov i teren nudi vam širok izbor modela i boja, pa možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu i stilu. Dizajnirane su tako da se lako kombinuju s drugom opremom za lov i teren, kao što su čizme, pantalone ili jakne.

Naše dukserice za lov i teren takođe su odličan izbor za one koji vole da provode vreme na otvorenom, bilo da se radi o kampovanju, planinarenju, lovu ili ribolovu. Dizajnirane su kako bi se prilagodile različitim vremenskim uslovima, od hladnih zimskih dana do toplih letnjih večeri.

Sve naše dukserice za lov i teren proizvedene su po najvišim standardima kvaliteta, kako bismo bili sigurni da ispunjavaju sve vaše potrebe. Naši proizvodi su izdržljivi i dugotrajni, tako da ćete u njima uživati godinama.

Ako ste u potrazi za funkcionalnom i kvalitetnom duksericom za lov i teren, ne tražite dalje! Pogledajte našu kolekciju i pronađite onu koja vam najbolje odgovara