Vatrometi

Vatrometi su sve što Vam je potrebno ukoliko želite da Vaše slavlje zablista! Svaki događaj može postati spektakl i dobiti svečanu notu, ukoliko se na početku ili na kraju, neočekivano, na nebu pojavi raskošna rapsodija boja, zvukova i vizuelnih efekata. To su momenti koji se zauvek pamte!

Veliki izbor vatrometa koji pružaju specifične svetlosne i zvučne efekte koji poseduju određene karakteristike koje se odnose na kalibar, dimenzije, kao i broj pucanja koje je moguće iskoristiti. Takođe, kod nas su zastupljeni i mnogi svetski poznati i priznati proizvođači i brendovi, pa zbog bogatog izbora cene variraju i prilagođene su svačijim mogućnostima, potrebama, ali prilici za koju se obavlja kupovina. Neke svečanosti zahtevaju diskretnije efekte i intenzitet boja, a za mnoge prilike potrebno je puno svetlosti, buke ili pucnjeve koja će dugo trajati i naglasiti neki važan momenat.

Imamo višedecenijsko iskustvo koje garantuje pouzdanost, a zadovoljni klijenti koji nam se uvek rado vraćaju svedoče o kvalitetu naših proizvoda koji je neosporan.

Prikaz 1–12 od 116 rezultata

ACHILLES BOX JW418-CB

22.900,00 рсд
Achilles box JW418-CB proizvođača Jorge fireworks iz Poljske. Trajanje vatrometa 38 sekundi, 100 pucnja. Klaibar 35 mm. Opis efekta CRVENI, ZELENI, LJUBIČASTI,

ARSENAL BOX JW642

14.900,00 рсд
Arsenal box JW642 proizvođača Jorge fireworks iz Poljske. Trajanje vatrometa oko 60 sekundi, 100 pucnja. Opis efekata: brokat kruna do plavo + crveni

ATILLA BOX 421 VATROMET

7.790,00 рсд
ATILLA BOX 421 VATROMET 35 PUCNJA. PROIZVOĐAČ ORION PIROTEHNIKA. Kalibar: 30 mm Trajanje: do 50 sec Visina: do 45 m

BOX VATROMET BUDI SRECAN

2.400,00 рсд
Budi srećan box vatromet JW20 je  vatromet firme Jorge firevorks iz Poljske. Kalibar: 19 mm Trajanje: 40 s Efekti : CRVENI BOŽUR CRVEN REP; BELI BOŽUR BELI REP; PLAVI BOŽUR PLAVI REP; SREBRNI ROTIRAJUĆI ZELENI GROM ZELENI REP; ZVEZDE KOJE PUCKAJU PUCKAJUĆI REP

BOX VATROMET ČUDAK JW25

2.400,00 рсд
Čudak box vatromet JW25 je  vatromet firme Jorge firevorks iz Poljske. Efekti Čudak boxa: Crvene zvezde sa crvenim repom, zelene zvezde sa zelenim repom, žute zvezde sa žutim repom, plave zvezde sa plavim repom, srebrnkasto kokos drvo sa srebrnim repom. 25 pucnja. Trajanje oko 35 sekundi.

BOX VATROMET MARS JW07

1.400,00 рсд
Box vatromet Mars JW07 proizvođača Jorge fireworks iz Poljske. 16 pucnja, kalibar 20 mm. Efekat: PLAVE KOMETE ZVEZDE PUCKAJUĆE; CRVENE KOMETE CRVENI BOŽUR; CRVENE KOMETE PLAVI BOŽUR

BOX VATROMET NOVA GENERACIJA 6

4.900,00 рсд
Box vatromet Nova Generacija 6 JW33 je  vatromet firme Jorge firevorks iz Poljske.  Efekti: crvene svetleće komete, hrizanteme

BOX VATROMET PLUTON JW05

2.200,00 рсд
Box vatromet pluton JW05 proizvođača Jorge fireworks iz Poljske. EFEKTI: CRVENE KOMETE SA ZVEZDAMA CRVENI BOŽUR. ZELENE KOMETE SA ZVEZDAMA KRUNOM ZELENI BOŽUR; PLAVE KOMETE SA RAZMAKNIM ZVEZDAMA PLAVI BOŽUR. ZUTE KOMETE SA PUCKETAVIM ZVEZDAMA.

Vatrometi za sve vrste proslava

Mi smo strastveni zaljubljenici u vatromet i uživamo u tome da pomognemo našim klijentima da stvore nezaboravne trenutke na svojim proslavama. Naša ponuda uključuje širok izbor vrsta vatrometa za različite prilike i budžete, tako da možete biti sigurni da ćete kod nas naći ono što tražite.

Vatromet je jedna od najstarijih umetnosti zabave i proslave. Dok se datumi variraju, mnogi smatraju da su Kinezi prvi koji su upotrebili vatromet pre više od 1000 godina. Iako su prvobitno koristili vatromet kao način za odvraćanje zlih duhova, brzo se pretvorio u umetnički izraz i postao ključan element mnogih proslava.

Kroz istoriju, vatromet je bio prisutan na nekim od najznačajnijih događaja u svetu. U Francuskoj, kralj Luj XIV koristio je vatromet kao sastavni deo svojih ceremonija tokom 17. veka. U Americi, vatromet se prvi put upotrebljavao na Dan nezavisnosti 1777. godine, a od tada je postao neizostavan deo ove proslave.

Danas, vatromet se koristi širom sveta za proslave različitih događaja, od venčanja i rođendana, do nacionalnih praznika i sportskih događaja. Bez obzira na to koju vrstu proslave planirate, vatromet je siguran način da stvorite nezaboravnu atmosferu i zapanjujuće trenutke koje će svi prisutni pamtiti.

Naša ponuda vatrometa uključuje sve od vatrometa koji se može držati u ruci, do vatrometa koji se može lansirati u vazduh i stvoriti prekrasne slike i zvukove na nebu.

Naš stručni tim može vam pomoći da odaberete pravi vatromet za vašu proslavu, ponudi raličite modele po različitim cenama i pružiti vam savete kako da ga najbolje upotrebite.