Toki-voki Motorole

Toki-voki Motorole su ručni, prenosivi, dvosmerni radio-primopredajnik. Njegov razvoj tokom Drugog svetskog rata bio je pripisan Donaldu L. Hingsu, radio inženjeru Alfredu J. Grosu i inženjerskim timovima u Motoroli. Prvi put za pešadiju, slični dizajni su stvoreni za terenske artiljerijske i tenkovske jedinice.

Nakon rata, voki-toki su se proširili na javnu sigurnost i na gradilište. Tipični voki-toki je poput telefonske slušalice, sa jednim zvučnikom ugrađenim u jedan kraj i mikrofonom u drugom. Antena  je montirana na vrhu jedinice. Drže se do lica da bi razgovarali. Voki-toki je poludupleksni komunikacioni uređaj.

Višestruki voki-tokije koriste jedan radio kanal. Samo jedan radio na kanalu može da se prenosi istovremeno, mada bilo koji broj može da sluša. Primopredajnik je normalno u prijemnom režimu; Kada korisnik želi da razgovara, mora da pritisne dugme „Pritisni za razgovor“ (PTT) koje isključuje prijemnik i uključuje predajnik.

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

MIDLAND XT10 VOKI TOKI

8.440,00 рсд
MIDLAND XT10 VOKI TOKI je lagan i veoma jednostavan za upotrebu. Crven da bi se izbeglo uobičajeno "Hej, gde sam stavio voki-toki?". Nudi komunikaciju do 4km, sa jednostavnošću i uštedom. Tehničke performanse i laka upotreba su ključne karakteristike za Midland XT10. XT10  ima 16 kanala (8 8 pre-programiranih), 38 tonova, dugme za zaključavanje tastature. Tri funkcije: VOKS, CALL, SCAN i bočni ton. Prigušivač zvuka za kraj prenosa. Lagan i praktičan, Midland XT10 je dvosmerni radio  sa maksimalnim dometom od 4 km. Koristi 3 AAA baterije, ima indikator za nisku bateriju i automatski štedi energiju. Mali crveni genij je savršen za sve vaše potrebe. Spremni za komunikaciju?  

MIDLAND XT30 MIMETIC

11.900,00 рсд
Midland  XT30 Mimetic koncentriše u laganom i jednostavnom alatu sve što vam je potrebno za komunikaciju na udaljenosti do 6 km. Zahvaljujući bateriji koja traje 5 sati i punjenju putem USB-a, ova Mimetikova tekstura će vas naterati da trčite! Midland XT 30 sumira sve karakteristike koje tražite u dvosmernom radiju. Pogodan za sve, a ipak vešt saputnik u planinarenju.  XT30 je jednostavan za upotrebu i brzo se puni zahvaljujući USB priključku ili 2-polnoj priključnici. Ima nekoliko karakteristika: VOKS, CALL, SCAN funkcije, taster za zaključavanje tastature, prigušivač tona za kraj prenosa, indikator prazne baterije. Zahteva 3 AAA baterije, usklađene sa automatskim uštedom energije, za dugo trajanje baterije do 5 sati. Komunikacija je do 6 km u optimalnim uslovima. Spremni da se suočite sa distancom?

MIDLAND XT30 VOKI TOKI

11.250,00 рсд
Midland XT30 voki toki se koncentriše  lakću i jednostavnost u jednom za sve što je potrebno za komunikaciju do 6 km. Zahvaljujući trajanju baterije od 5 sati i punjenju putem USB-a, ovaj smaragdno-zeleni dragulj će vas natjerati da trčite!  Midland XT 30 sažima sve karakteristike koje tražite u dvosmernom radiju. Pogodan za svakoga, a opet za iskusnog pešačkog pratioca. XT 30 je jednostavan za upotrebu i brz za punjenje, zahvaljujući USB priključku ili 2 pin priključku. XT 30 ima nekoliko funkcija, među kojima su: VOKS, CALL, SCAN funkcije. Taster za zaključavanje tastature, zvučnik za kraj prenosa, indikator za nisku bateriju. XT 30 zahteva 3 AAA baterije, usklađene sa automatskom uštedom energije za dugo trajanje baterije, do 5 sati. Komunikacija je do 6 km u optimalnim uslovima. Spremni za udaljenost?

Midland XT50 Adventure

20.700,00 рсд
Midland XT50 adventure voki toki sa 24 kanala, 38 tonova. Komunikacija do 8 km i 12 sati trajanja baterije samo su neke od karakteristika koje čine Midland XT50 adventure  pravim draguljem besplatnih radio komunikacija. Sloboda LPD frekvencija i snaga PMR446s govori o Midland XT50 adventure voki tokiju. Praktičnog komunikacijskog sistema koji je jednostavan za upotrebu, ali istovremeno i izvan standarda normalnih amaterskih voki-tokija. . Zašto ćete voleti Midland XT50 adventure toki voki? Prvo zato što vam omogućava 24 PMR446 kanala, slobodno komuniciranje, bez dozvole, na različitim frekvencijama. Tako da nikada ne ostane bez pokrivenosti u radijusu od 8 km! Ako želimo da analiziramo pluse Midland XT50 adventure toki vokija  koji ga čine pogodnim kao ni jedan drugi radio u ovom opsegu, imamo 38 CTCSS tonova i USB punjenja.  3 nivoa osetljivosti funkcije VOKS, funkcija CALL i 12 sati autonomije koje daje baterija. Spremni za komunikaciju u slobodi? U kutiji  Midland  XT50 adventure toki vokija se nalaze 2 primopredajnika sa kopčom za kaiš, 1 USB kabl, 1 dvostruki brzi desktop punjač, 2 punjive baterije 1000mAh, 2 mikrofona za slušalice MA21L.

MIDLAND XT50 VOKI TOKI

14.070,00 рсд
Midland XT50 voki toki sa 24 kanala, 38 tonova. Komunikacija do 8 km i 12 sati trajanja baterije samo su neke od karakteristika koje čine Midland XTT 50  pravim draguljem besplatnih radio komunikacija. Sloboda LPD frekvencija i snaga PMR446s govori o Midland XT50 voki tokiju. Praktičnog komunikacijskog sistema koji je jednostavan za upotrebu, ali istovremeno i izvan standarda normalnih amaterskih voki-tokija. . Zašto ćete voleti XT50? Prvo zato što vam omogućava 24 PMR446 kanala, slobodno komuniciranje, bez dozvole, na različitim frekvencijama. Tako da nikada ne ostane bez pokrivenosti u radijusu od 8 km! Ako želimo da analiziramo pluse koji ga čine pogodnim kao ni jedan drugi radio u ovom opsegu, imamo 38 CTCSS tonova i USB punjenja.  3 nivoa osetljivosti funkcije VOKS, funkcija CALL i 12 sati autonomije koje daje baterija. Spremni za komunikaciju u slobodi?

MIDLAND XT50 VOKI TOKI

14.070,00 рсд
Midland XT50 voki toki sa 24 kanala, 38 tonova. Komunikacija do 8 km i 12 sati trajanja baterije samo su neke od karakteristika koje čine Midland XTT 50  pravim draguljem besplatnih radio komunikacija. Sloboda LPD frekvencija i snaga PMR446s govori o Midland XT50 voki tokiju. Praktičnog komunikacijskog sistema koji je jednostavan za upotrebu, ali istovremeno i izvan standarda normalnih amaterskih voki-tokija. . Zašto ćete voleti XT50? Prvo zato što vam omogućava 24 PMR446 kanala, slobodno komuniciranje, bez dozvole, na različitim frekvencijama. Tako da nikada ne ostane bez pokrivenosti u radijusu od 8 km! Ako želimo da analiziramo pluse koji ga čine pogodnim kao ni jedan drugi radio u ovom opsegu, imamo 38 CTCSS tonova i USB punjenja.  3 nivoa osetljivosti funkcije VOKS, funkcija CALL i 12 sati autonomije koje daje baterija. Spremni za komunikaciju u slobodi?

MIDLAND XT60 VOKI TOKI

15.950,00 рсд
Midland XT60 voki toki je tu kada stvari postanu ozbiljne, kada se zahtevi povećaju.  Midland XT60 koji garantuje komunikaciju do 10 km preko 69 LPD i 24 PMR446 kanala. Sloboda i tehnologija u samo jednom alatu.  Zaokupljeni inovativnom ambalažom i tehnologijom visokih performansi. XT 60 uvodi mikro USB punjač u svijet voko tokija, brzog punjenja (u KST60 i KST70), zvučnika od 500 mV (u Ks70). Na plaži, na festivalu ili samo avanturista koji uživa u odmoru. XT60 je odličan način da ostanete u kontaktu. Izuzetno pouzdan. XT 60 je idealno rešenje za one koji žele da pričaju u svim situacijama. Profesionalno  i u slobodno vreme. Naši voki toki visokih performansi su odlični za entuzijaste ekstremnih sportova kojima su potrebne pouzdane dvosmjerne komunikacije za svoje avanture. Sa opsegom do 12 km, ovi radio uređaji su ultimativni dodatak za sve one koji su ozbiljni u vezi avanture, stila i jednostavne komunikacije. XT60 je spreman za upotrebu i jednostavan za korišćrnje zahvaljujući tasterima koji se nalaze na prednjoj strani radija.

MIDLAND XT70 ADVENTURE

25.000,00 рсд
Midland XT70 adventure ima 69 LPD i 24 PMR446 kanala, 38 tona, komunikacija do 12 km i 18 sati autonomije. Zato  je dual band Midland XT70 voki toki savršen izbor za slobodnu i sigurnu komunikaciju. Sloboda LPD frekvencija i snaga modela PMR446 govori da je Midland XT70 praktičan komunikacioni sistem koji je jednostavan za upotrebu. Ali u isto vreme dobro prevazilazi standard normalnih amaterskih voki-tokija. Zašto volite XT70? Prvo zato što vam pruža 69 LPD kanala i 24 PMR446 kanala, da slobodno komunicirate, bez dozvole, na različitim frekvencijama.  Tako da nikada ne ostanete bez pokrivenosti u krugu od 12 km! Ako želimo da analiziramo pluse koji ga čine prijatnijim  imamo 38 CTCSS tonova (plus 83 DCS), USB punjenje, Bebi Sitter funkciju i Out of Range. 3 nivoa osetljivosti funkcije VOKS, CALL funkcija u 5 tonova i 18 sati autonomije koje vam daje  baterija. Spremni za komunikaciju u slobodi i moći? U kutiji se nalaze 2 primopredajnika sa kopčom za kaiš, 1 USB kabl, 1 dvostruki brzi desktop punjač, 2 punjive baterije 1000mAh, 2 mikrofona za slušalice MA21L.

MIDLAND XT70 VOKI TOKI

19.500,00 рсд
Midland XT70 voki toki ima 69 LPD i 24 PMR446 kanala, 38 tona, komunikacija do 12 km i 18 sati autonomije. Zato  je dual band Midland XT70 voki toki savršen izbor za slobodnu i sigurnu komunikaciju. Sloboda LPD frekvencija i snaga modela PMR446 govori da je Midland XT70 praktičan komunikacioni sistem koji je jednostavan za upotrebu. Ali u isto vreme dobro prevazilazi standard normalnih amaterskih voki-tokija. Zašto volite XT70? Prvo zato što vam pruža 69 LPD kanala i 24 PMR446 kanala, da slobodno komunicirate, bez dozvole, na različitim frekvencijama.  Tako da nikada ne ostanete bez pokrivenosti u krugu od 12 km! Ako želimo da analiziramo pluse koji ga čine prijatnijim  imamo 38 CTCSS tonova (plus 83 DCS), USB punjenje, Bebi Sitter funkciju i Out of Range. 3 nivoa osetljivosti funkcije VOKS, CALL funkcija u 5 tonova i 18 sati autonomije koje vam daje  baterija. Spremni za komunikaciju u slobodi i moći?

Naša ponuda obuhvata širok asortiman toki-voki motorola uređaja različitih modela i specifikacija, tako da možete da pronađete idealan uređaj za vaše potrebe. Bez obzira da li ste avanturista koji se bavi planinarenjem i kampovanjem, roditelj koji želi da ostane u kontaktu sa decom dok su napolju ili poslovni čovek koji organizuje timsku saradnju na terenu, Motorola toki-voki uređaji će vam pomoći da ostanete povezani bez obzira na udaljenost.

Naši toki-voki uređaji su laki za korišćenje i imaju jasne zvučnike koji omogućavaju kristalno jasan prenos zvuka. Takođe, imaju i dugotrajnu bateriju i različite kanale kako bi se izbegla mogućnost mešanja signala sa drugim korisnicima.

Najveći izbor Toki-voki Motorola uređaja

Uz našu web stranicu, možete da naručite vaš Motorola toki-voki uređaj brzo i jednostavno. Prilikom naručivanja, možete da birate između različitih opcija dostave i plaćanja kako biste pronašli opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, naša tim stručnjaka za podršku je tu da vam pomogne. Kontaktirajte nas putem e-maila ili telefonom, i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u izboru idealnog Motorola toki-voki uređaja za vas.

Hvala vam na poseti naše web stranice, i nadamo se da ćemo vam pomoći da pronađete savršen toki-voki uređaj za vaše potrebe!