Rakete

Rakete su pirotehnička sredstva koja su vrlo popularna zbog svojih brojnih načina upotrebe. Najčešće se koriste na posebnim događajima, na kojima će svojim bojama, zvukovima i brojnim drugim efektima, uveličati svako slavlje. Jedan od poznatijih proizvoda pirotehnike je raketa, može imati svoju šarenoliku primenu na raznim proslavama, rođendanima ili sportskim događajima. Često su, baš one, nešto što se iščekuje i daje posebnu notu svečanostima. Da biste upotrebili i ispalili raketu na adekvatan način, neophodno je da se konsultujete sa našim iskusnim prodavcima koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

U bogatoj ponudi, koja se konstantno dopunjuje i prilagođava strogim zahtevima tržišta, imamo najrazličitije rakete poznatih i proverenih proizvođača. Odgovaramo zahtevima naših dugogodišnjih i novih klijenata, tako što smo vrlo konkurentni u svakom pogledu. Svi mogu izabrati odgovarajuće rakete, po adekvatnim cenama, koje variraju u zavisnosti od tipa i marke proizvoda.

Dugogodišnje iskustvo u nabavci i prodaji pirotehnike, preporučuje nas kao siguran izbor za Vašu kupovinu!

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

JR10 – RAKETA TOP 10

250,00 рсд
JR10 - RAKETA TOP 10. Cena za 1 raketu

JR21 – RAKETA APOLO

600,00 рсд
JR21 - RAKETA APOLO. Cena za 1 raketu

KONFETE ŠARENE JK06

1.300,00 рсд
Konfete šarene JK06  proizvođač Jorge pirotehnika iz Poljske. Šarene metalik konfete dužina tube 80 cm.

N3501 RAKETA KASIOPEJA

450,00 рсд
N3501 RAKETA KASIOPEJA EFEKAT: CRVENI TALAS, ZLATNA KIŠA, ŽUTE ZVEZDE, ŠARENE ZVEZDE. Cena za 1 raketu

N3502 RAKETA METEORSKA KIŠA

600,00 рсд
N3502 RAKETA METEORSKA KIŠA JORGE PIROTEHNIKA IZ POLJSKE.  EFEKTI: RAZNOLIKA ZVEZDA, ZELENA ZVEZDA, CRVENA ZVEZDA, ZLATNA KIŠA. Cena za 1 raketu

R18058 RAKETA DEMON

120,00 рсд
R18058 RAKETA DEMON. 12 RAKETA, ZVEZDE SVETLE, ZVEZDE RAZLIČITIH BOJA, SREBRNE ZVEZDE. Cena za 1 raketu

RAKETA DIABOLO JR4

100,00 рсд
RAKETA DIABLO JR4 PROIZVOĐČA JORGE FIREWORKS SADRŽI 12 RAKETA. Cena za 1 raketu

RAKETA ZVIŽDEĆA JR05

120,00 рсд
RAKETA ZVIŽDEĆA JR05. 12 raketa u pakovanju

Rakete za sve proslave

Rakete su dugogodišnji deo proslava i slavlja širom sveta, a naša prodavnica nudi najbolje proizvode za vaše slavlje. Istorija raketa kao pirotehničkih sredstava seže stotinama godina unazad. Prve rakete su izmišljene u Kini pre više od 800 godina, gde su se koristile za potiskivanje zlih duhova i proslavljanje praznika. Kasnije su se rakete proširile širom sveta, a početkom 19. veka u Evropi su postale popularne kao deo slavlja i vatrometa. Danas se rakete koriste za sve vrste proslava, od rođendana do novogodišnje noći. U našoj prodavnici Urban Dart Army Shop nudimo Vam širok izbor raketa za sve vrste proslava. U ponudi imamo rakete različitih veličina i oblika, od malih raketa za kućne zabave do velikih raketa za velike događaje. Sigurnost je uvek naš prioritet, stoga smo se pobrinuli da naši proizvodi budu testirani i da ispunjavaju sve sigurnosne standarde. Pre korišćenja raketa, uvek treba da se upoznate s uputstvima za upotrebu i da budete oprezani prilikom korišćenja. Takođe, važno je da se raketa koristi samo na odobrenim lokacijama i da se drži dalje od ljudi i objekata. Nadamo se da ćete pronaći sve što vam treba za vašu sledeću proslavu na našoj web stranici. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći.