Kaiševi i оpasači

Kaiševi i opasači su dokumentovani kao muška odeća još od bronzanog doba. Oba pola su ih koristilau zavisnosti od trenutne mode. U zapadnom svetu, kaiševe  su češće koristili muškarci. U drugoj polovini 19. veka i do Prvog svetskog rata, kiševi i opasači su bili dekorativni i utilitarni deo vojne uniforme. Posebno među oficirima.

U modernim vremenima, muškarci su počeli da nose pojaseve dvadesetih godina prošlog veka. Jer su struk pantalona pali na nižu liniju. Pre dvadesetih godina, pojasevi su uglavnom služili dekorativnoj svrsi i bili su povezani sa vojskom. Štaviše, pre toga pantalone nisu ni imale petlje.

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

KAIŠ SA METALNOM ŠNALOM

950,00 рсд
Kaiš sa metalnom šnalom od pletenog 100% Pamuka. Metalna kopča. Širina: 3 cm. Dužina: 130 cm.

MILTEC WEB KAIŠ ZELENI

1.800,00 рсд
Miltec web kaiš zeleni od 100% poliestera sa metalnom kopčom. Širina kaiša 3 cm.  Dužina Miltec web kaiša 130 cm.

PROTEKTOR KOŽNI KAIŠ

2.500,00 рсд
Protektor kožni kaiš napravljen od 100 % prave kože. Kaiševi imaju ukrasni rad na njima. Veličinu možete i sami podestit.

PROTEKTOR KOŽNI KAIŠ BRAON

2.500,00 рсд
Protektor kožni kaiš braon napravljen od 100 % prave kože. Kaiševi imaju ukrasni štep na njima. Veličinu možete i sami

PROTEKTOR KOŽNI KAIŠ ŠTEPANI

2.500,00 рсд
Protektor kožni kaiš štešani napravljen od 100 % prave kože. Kaiševi imaju ukrasni štep na njima. Veličinu možete i sami

ZELENI KAIŠ SA ŠNALOM

950,00 рсд
Zeleni kaiš sa šnalom od pletenog 65% Pamuka i 35 % poliestera. Metalna kopča. Širina: 3 cm. Dužina: 130 cm. Proizvođač Miltec.

Za sve prilike - Kaiševi i opasači

Mi smo specijalizovani za proizvodnju i prodaju visoko kvalitetnih vojnih kaiševa i opasača, koji su idealni za sve vrste aktivnosti u prirodi.

Naši kaiševi i opasači su izrađeni od najboljih materijala, što ih čini izdržljivim i pouzdanim. Uz to, imamo širok izbor boja i stilova, tako da ćete sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i potrebama.

Kaiševi i opasači izrađeni od izdržljivih materijala

Ako ste ljubitelj lova, naši kaiševi i opasači su savršeni za vas. Izdržljivi materijali i praktični dizajn omogućavaju vam da nosite sve potrebne alatke i pribor za lov, a da pri tome ostanete udobni i slobodni u kretanju. Takođe su idealni i za sve vrste avantura u prirodi, od planinarenja do kampovanja.

Svi naši kaiševi i opasači su prilagodljivi, tako da se lako mogu prilagoditi vašoj veličini i obliku tela. Takođe, većina modela dolazi sa dodatnim džepovima i pregradama, što vam omogućava da nosite sve što vam je potrebno na jednom mestu.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona, rado ćemo vam pomoći!