Kaiševi i оpasači

Kaiševi i opasači su dokumentovani kao muška odeća još od bronzanog doba. Oba pola su ih koristilau zavisnosti od trenutne mode. U zapadnom svetu, kaiševe  su češće koristili muškarci. U drugoj polovini 19. veka i do Prvog svetskog rata, kiševi i opasači su bili dekorativni i utilitarni deo vojne uniforme. Posebno među oficirima.

U modernim vremenima, muškarci su počeli da nose pojaseve dvadesetih godina prošlog veka. Jer su struk pantalona pali na nižu liniju. Pre dvadesetih godina, pojasevi su uglavnom služili dekorativnoj svrsi i bili su povezani sa vojskom. Štaviše, pre toga pantalone nisu ni imale petlje.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Za sve prilike - Kaiševi i opasači

Mi smo specijalizovani za proizvodnju i prodaju visoko kvalitetnih vojnih kaiševa i opasača, koji su idealni za sve vrste aktivnosti u prirodi. Naši kaiševi i opasači su izrađeni od najboljih materijala, što ih čini izdržljivim i pouzdanim. Uz to, imamo širok izbor boja i stilova, tako da ćete sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i potrebama.

Kaiševi i opasači izrađeni od izdržljivih materijala

Ako ste ljubitelj lova, naši kaiševi i opasači su savršeni za vas. Izdržljivi materijali i praktični dizajn omogućavaju vam da nosite sve potrebne alatke i pribor za lov, a da pri tome ostanete udobni i slobodni u kretanju. Takođe su idealni i za sve vrste avantura u prirodi, od planinarenja do kampovanja. Svi naši kaiševi i opasači su prilagodljivi, tako da se lako mogu prilagoditi vašoj veličini i obliku tela. Takođe, većina modela dolazi sa dodatnim džepovima i pregradama, što vam omogućava da nosite sve što vam je potrebno na jednom mestu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona, rado ćemo vam pomoći!