Odeća i obuća za lov

Odeća i obuća koja se koristi za lov možete pronaći u ponudi Urban dart army shop-a. Pripremili smo za Vas : sve tipove jakni proverenih proizvođača, od kojih su sve vrhunskog kvaliteta i izuzetno lepog dizajna. Možete pronaći takođe bermude, pantalone , majice, jakne od najkvalitetnijih materijala.  Ukoliko Vam je potreban neki detalj koji može imati najširu primenu, nudimo Vam rukavice, kape, šešire, kačkete. Takođe, rančevi i torbe vrhunskog kvaliteta zadovoljiće najstrože kriterijume iskusnih lovaca.

Prikaz 1–12 od 294 rezultata

5.11 ABR TRAINER

Original price was: 14.780,00 рсд.Current price is: 10.000,00 рсд.
Sa laganom, niskoprofilnom platformom, Ortholite® 2mm konstrukcijom i Ortholite® socklinerom, ove patike pružaju celodnevnu podršku i udobnost.  Poboljšana udobnost i stabilnost. Idealan za cross trening ili bilo kakav težak trening. Ispust  8 mm od pete do prstiju. Zavarena gornja mreža. Ojačane na prstima.

5.11 STRYKE PANTALONE

10.880,00 рсд
5.11 Stryke pantalone su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od  dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 STRYKE PANTALONE BRAON

12.100,00 рсд
5.11 Stryke pantalone braon su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 STRYKE PANTALONE KHAKI

12.100,00 рсд
5.11 Stryke pantalone khaki su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 STRYKE PANTALONE ZELENE

12.100,00 рсд
5.11 Stryke pantalone zelene su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

ARMY AIR CORPS MAJICA CRNA

Original price was: 1.650,00 рсд.Current price is: 1.300,00 рсд.
Sastav: 60% pamuk 40% poliester

ARMY AIR CORPS MAJICA PLAVA

Original price was: 1.650,00 рсд.Current price is: 1.300,00 рсд.
Sastav: 60% pamuk 40% poliester

ARMY DŽEMPER CRNI

3.290,00 рсд
Army džemper crni je sastavljen od akrila visokog kvaliteta.  Džemper je domaće proizvodnje i ispunjava sve standarde. Poseduje ojačanja na ramenima i laktovima. 

ARMY DŽEMPER CRNI SA DŽEPOM

3.290,00 рсд
Army džemper je sastavljen od akrila visokog kvaliteta.  Džemper je domaće proizvodnje i ispunjava sve standarde. Poseduje ojačanja na ramenima i laktovima.  Kao i mali džep sa leve strane na grudima koji se otvara i zatvara uz pomoću  čička. 

ARMY DŽEMPER TEGET

3.290,00 рсд
Džemper je sastavljen od mešavine vune i poliestera visokog kvaliteta.

ARMY DŽEMPER TEGET SA DŽEPOM

3.290,00 рсд
Army džemper je sastavljen od 100% akrila visokog kvaliteta.  Džemper je domaće proizvodnje i ispunjava sve standarde. Poseduje ojačanja na ramenima kao i mali džep sa leve strane na grudima koji se otvara i zatvara uz pomoć čička. Ramfle na rukavima i okrugao izrez oko vrata,

Ukoliko volite da uživate u različitim sportskim aktivnostima vrlo je važno da posedujete adekvatnu odeću i obuću za teren. Na taj način možete garantovati sebi apsolutnu udobnost i potrebnu sigurnost prilikom različitih lovačkih avantura. Kod nas ćete pronaći sve što vam je neophodno na jednom mestu!

Najbolja odeća na našem tržištu garantuje bezbednost i udobnost prilikom svih Vaših lovačkih izazova!

Odeća i obuća za lov i teren

Ako ste strastveni lovac ili avanturista koji voli boravak u prirodi, onda je naš online šop sa najvećom kolekcijom obuće i odeće u Srbiji pravi izbor za vas.

Naša ponuda obuhvata širok izbor funkcionalne i kvalitetne obuće za lov i teren, kao i odeće koja je prilagođena zahtevima ovih aktivnosti. Sve naše proizvode biramo pažljivo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde performansi i udobnosti.

Za lovačke aktivnosti nudimo široku paletu čizama i cipela za lov kao i drugih vrsta obuće prilagođenoj za boravak na terenu.

Naša kolekcija odeće za lov i teren uključuje jakne, prsluke, košulje, pantalone i drugu opremu koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala, uključujući vodootporne i vetarootporne tkanine. Sva naša odeća je dizajnirana da bude udobna i funkcionalna, nudeći zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova i prepreka koje se mogu pojaviti tokom lova ili boravka u prirodi.

Odeća i obuća za lov i avanturu po povoljnim cenama

Sva odeća i obuća za lov koju prodajemo proizvedena je po najvišim standardima kvaliteta, tako da možete biti sigurni da ćete imati proizvode koji će vas dugo služiti i ispunjavati vaše potrebe.

Uverite se sami u kvalitet i povoljne cene naše odeće i obuće za lov i teren i pridružite se hiljadama drugih lovaca i avanturista koji su već odabrali našu kolekciju.