Odeća i obuća za lov

Odeća i obuća koja se koristi za lov možete pronaći u ponudi Urban dart army shop-a. Pripremili smo za Vas : sve tipove jakni proverenih proizvođača, od kojih su sve vrhunskog kvaliteta i izuzetno lepog dizajna. Možete pronaći takođe bermude, pantalone , majice, jakne od najkvalitetnijih materijala.  Ukoliko Vam je potreban neki detalj koji može imati najširu primenu, nudimo Vam rukavice, kape, šešire, kačkete. Takođe, rančevi i torbe vrhunskog kvaliteta zadovoljiće najstrože kriterijume iskusnih lovaca.

Prikaz 1–12 od 300 rezultata

5.11 ABR TRAINER

10.000,00 рсд
Sa laganom, niskoprofilnom platformom, Ortholite® 2mm konstrukcijom i Ortholite® socklinerom, ove patike pružaju celodnevnu podršku i udobnost.  Poboljšana udobnost i stabilnost. Idealan za cross trening ili bilo kakav težak trening. Ispust  8 mm od pete do prstiju. Zavarena gornja mreža. Ojačane na prstima.

5.11 ČIZME XPRT 8

8.900,00 рсд
Karakteristike: Napravljen od laganog Ripstop najlona eVent® vodootporna/prozračna/ Ghillie brze vezice zatvorene petlje BI-FIT™ uložak pune dužine dvostruke tvrdoće

5.11 ČIZME XPRT 8 COYOTE

8.900,00 рсд
Karakteristike: Napravljen od laganog Ripstop najlona eVent® vodootporna/prozračna/ Ghillie brze vezice zatvorene petlje BI-FIT™ uložak pune dužine dvostruke tvrdoće

5.11 STRYKE PANTALONE

10.880,00 рсд
5.11 Stryke pantalone su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od  dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 STRYKE PANTALONE BRAON

12.100,00 рсд
5.11 Stryke pantalone braon su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 STRYKE PANTALONE KHAKI

12.100,00 рсд
5.11 Stryke pantalone khaki su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 STRYKE PANTALONE ZELENE

12.100,00 рсд
5.11 Stryke pantalone zelene su ono što sve druge pantalone žele da budu. Napravljene od dvosmerne Flex-Tac® mehaničke rastegljive tkanine za koju je potreban patent. Završene Teflonom® otpornim na mrlje i prljavštinu, 5.11 Stryke® pantalone su izuzetno izdržljive. Sa 12 džepova, pojačanjima na strateškim mestima i samopodešavajućim pojasom, to je funkcionalnost visokih performansi u svom najboljem izdanju. Kupite kolekciju 5.11 Strike®.

5.11 TAC AK2 RUKAVICE

3.600,00 рсд
5.11 TAC AK2 rukavice su superiorne taktičke rukavice izrađena od Kevlar® tkanine otporne na prosecanje. Takođe poseduju TacticalTouch ™ precizne prste. Ojačane

5.11 TAC CR RUKAVICE

2.400,00 рсд
5.11 TAC CR rukavice sa najvećom otpornošću na abraziju, prosecanje, cepanje i probadanje na tržištu.  Nikada neće ugroziti vašu sigurnost. Završite posao i držite svoje ruke bezbednim sa ANSI Class 4 zaštitom na  prosecanje u svim uslovima.

5.11 TAC K9 RUKAVICE

5.450,00 рсд
5.11 Tac K9 rukavice vehunskog kvaliteta dizajnirane uz savete  K-9 timova. Rukavice su napravljene specijalno za policajce sa psima.  Tack K9 rukavice imaju ojacanja od Kevlar® na dodirnim povrsinama na dlanu . TacticalTouch™ precizni prsti. TPR zaštitne zone zglobova.  Podesiva kukica i zatvaranje  sa TPR jezičkom na čičak. Veoma izdrzljive rukavice iz serije 5.11 tactical.

5.11 TAC NFO2 RUKAVICE

3.600,00 рсд
5.11 Tac NFO2 rukavice  su projektovane za izuzetnu taktičnost. TAC NFO2 rukavice su napravljene od Nomex® tkanine otporne na vatru i

5.11 TACLITE2 RUKAVICE

3.600,00 рсд
5.11 Taclite2 rukavice  pružaju  izvrsnu osetljivost i lakoću su kada su preciznost i spretnost najvažniji. Rukavice su dizajnirane  da vam budu kao druga koža. Praktična zaštita  i udoban dizajn. Lagane i brzosušeće. TacticalTouch™  prsti. Izrađene iz jednog komada ovčije kože. Bešavni dlan od ovčije kože. Integrisana znojanica u zglobu .Breathoprene® , kukica i zatvaranje  sa kožnim jezičkom na čičak.

Ukoliko volite da uživate u različitim sportskim aktivnostima vrlo je važno da posedujete adekvatnu odeću i obuću za teren. Na taj način možete garantovati sebi apsolutnu udobnost i potrebnu sigurnost prilikom različitih lovačkih avantura. Kod nas ćete pronaći sve što vam je neophodno na jednom mestu!

Najbolja odeća na našem tržištu garantuje bezbednost i udobnost prilikom svih Vaših lovačkih izazova!

Odeća i obuća za lov i teren

Ako ste strastveni lovac ili avanturista koji voli boravak u prirodi, onda je naš online šop sa najvećom kolekcijom obuće i odeće u Srbiji pravi izbor za vas.

Naša ponuda obuhvata širok izbor funkcionalne i kvalitetne obuće za lov i teren, kao i odeće koja je prilagođena zahtevima ovih aktivnosti. Sve naše proizvode biramo pažljivo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde performansi i udobnosti.

Za lovačke aktivnosti nudimo široku paletu čizama i cipela za lov kao i drugih vrsta obuće prilagođenoj za boravak na terenu.

Naša kolekcija odeće za lov i teren uključuje jakne, prsluke, košulje, pantalone i drugu opremu koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala, uključujući vodootporne i vetarootporne tkanine. Sva naša odeća je dizajnirana da bude udobna i funkcionalna, nudeći zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova i prepreka koje se mogu pojaviti tokom lova ili boravka u prirodi.

Odeća i obuća za lov i avanturu po povoljnim cenama

Sva odeća i obuća za lov koju prodajemo proizvedena je po najvišim standardima kvaliteta, tako da možete biti sigurni da ćete imati proizvode koji će vas dugo služiti i ispunjavati vaše potrebe.

Uverite se sami u kvalitet i povoljne cene naše odeće i obuće za lov i teren i pridružite se hiljadama drugih lovaca i avanturista koji su već odabrali našu kolekciju.