Petarde

Petarde su za Vas ukoliko ste fascinirani čarima pirotehnike i želite da Vaše svečanosti zasijaju punim sjajem! Između ostalog, imamo sve vrste petardi, koje predstavljaju jedan od najpopularnijih pirotehničkih proizvoda i imaju vrlo šarenoliku upotrebu. Možete ih koristiti da biste kreirali raskošnu zvučnu eksploziju, koja će obeležiti svaki specijalan trenutak. P

redstavljaju poznati pirotehnički izum, koji može biti raznih veličina i oblika, kao i različite jačine i frekvencije zvuka. Mi imamo sve: od petardi za decu do najjačih i najimpresivnijih petardi, koje se prilagođavaju potrebama i ukusima svih naših klijenata. Uz praćenje aktuelnih trendova i novih tipva pirotehničkih naprava, koje uvek prvi nabavimo, imamo i svima poznate petarde, koje su u dugogodišnjoj ponudi i upotrebi, što predstavlja proverenu garanciju kvaliteta, koja se prepoznaje na tržištu.

Kod nas ćete uvek pronaći ekskluzivnu ponudu po eksplozivnim cenama!

Prikaz 1–12 od 67 rezultata

CRNA UDOVICA MALA JC05

750,00 рсд
CRNA UDOVICA MALA JC05 PETARDE PROIZVOĐAČA JORGE PIROTEHNIKA. PETRADE III KATEGORIJE SA FITILJEM. PAKOVANJE OD 30 KOMADA.

CRNA UDOVICA MALA JC05/10

250,00 рсд
CRNA UDOVICA MALA JC05/10 PETARDE PROIZVOĐAČA JORGE PIROTEHNIKA. PETRADE III KATEGORIJE SA FITILJEM. PAKOVANJE OD 10 KOMADA.

EXPLOSIVE 1 EX1 PETARDE

120,00 рсд
EXPLOSIVE I – EX1 PETARDE III KATEGORIJE PROIZVOĐAČ JORGE PIROTEHNIKA PAKOVANJE OD 40 KOMADA.

EXPLOSIVE III EX3

120,00 рсд
EXPLOSIVE III  EX3 PETARDE III KATEGORIJE PROIZVOĐAČ JORGE PIROTEHNIKA. 20 KOMADA U PAKOVANJU

MEFISTO MANNA MA2 PETARDE

500,00 рсд
MEFISTO MANNA MA2 PETARDE III KATEGORIJE PROIZVOĐAČ JORGE PIROTEHNIKA 20 KOMADA U PAKOVANJU

MEGA BLACK DEVIL EK23

1.450,00 рсд
Mega Black Devil EK23 Petarda. 40 komada u pakovanju.

MEGA BLACK DEVIL EK23 1/5

350,00 рсд
Mega Black Devil EK23 Petarda. 5 komada u pakovanju.

Nova Crna Udovica

1.200,00 рсд
Nova Crna Udovica petarda 20 komada u pakovanju.

Nova Zelena Udovica

1.200,00 рсд
Nova Zelena Udovica petarde. U pakovanju 20 petardi

ORION CRVENI ZMAJ 217

300,00 рсд
Orion Crveni zmaj 217 petarde u redeniku sa samo jednim paljenjem otključavaju spektakularnu seriju pucnjeva od čak 80 petardi. Prodajno

Sve o petardama

Petarde su dugogodišnji deo proslava i slavlja širom sveta, a naša prodavnica Urban Dart Army Shop Vam nudi najbolje proizvode za vaše slavlje.

Istorija petardi seže hiljadama godina unazad. Prve petarde su izmišljene u Kini pre više od 2000 godina, gde su se koristile za potiskivanje zlih duhova i proslavljanje praznika. U Kini se petarde i danas koriste na praznicima poput Kineske Nove godine, kada se pucanjem petardi slavi dolazak novog godišnjeg doba.

Kasnije su se petarde proširile širom sveta, a početkom 19. veka u Evropi su postale popularne kao deo vatrometa. Tokom godina, petarde su se razvile u različite oblike i veličine, a danas se koriste za sve vrste proslava, od rođendana do novogodišnje noći.

Naša prodavnica nudi širok izbor petardi za sve vrste proslava. U ponudi imamo petarde različitih veličina i oblika, od malih vatrometa za kućne zabave do velikih vatrometa za velike događaje.

Sigurnost je uvek naš prioritet, stoga smo se pobrinuli da naši proizvodi budu testirani i da ispunjavaju sve sigurnosne standarde. Pre korišćenja petardi, uvek se treba upoznati s uputstvima za upotrebu i biti oprezan.