Pikado nije samo igra veštine i preciznosti; to je i hobi koji zahteva kvalitetnu opremu kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo. Bilo da ste entuzijasta koji tek počinje ili iskusni igrač, prava pikado oprema može znatno unaprediti vašu igru. U našoj online prodavnici pronaći ćete sve što vam je potrebno, od profesionalnih pikado strelica do visokokvalitetnih tabla koje će zadovoljiti i najzahtevnije igrače.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

CHECKOUT KARTICE ZA PIKADO

180,00 рсд
Checkout kartice za pikado izlaznih rezultata. Winmau džepne kartice za 2 i 3 igrača.

DRŽAČ ZA PIKADO STRELICE

2.400,00 рсд
Držač za pikado strelice je savršen da smestite sve vaše naj omiljenije strelice. Srelice ostaju zabodene u minijaturnoj meti držača

OKVIR PIKADO METE

6.900,00 рсд
Okvir pikado mete je neizostavni deo pikado opreme  kojim štitite površinu na koju je postavljena meta, kao i vrhove pikado

PRO LOCK SHAFT PRSTEN

270,00 рсд
Pro lock shaft prsten proizveden od ultra lakog nerđajućeg čelika. U pakovanju dolazi 5 komada. Odgovara svim Winamu nylon/polycarbonat telima

SHAFT LOCKING SISTEM ZA PIKADO

330,00 рсд
Shaft lockihg sistem za pikado podloške koje se koriste uz aluminijumska tela (shafts) kako bi sprečile odšrafljivanje sa strelice.

ULTIMATE TUNE UP SET

2.400,00 рсд
Ultimate Tune-Up set dodatne opreme zapakovan u praktičnu kutiju. Set sadži: – 6 setova Rhino pera – 3 seta Prism

Istorijat - Pikado oprema

Pikado oprema, kako je danas poznajemo, proizvod je dugogodišnjeg razvoja i inovacija. Prve pikado table napravljene su od sušenih i isečenih delova drveta, dok su strelice bile primitivne, često izrađene od metalnih vrhova i perja za stabilnost u letu. Sa razvojem tehnologije, materijali korišćeni za izradu pikado opreme postali su sofisticiraniji, omogućavajući veću preciznost i trajnost. Danas, moderne pikado table izrađuju se od sisala ili elektroničkih materijala, dok strelice mogu biti napravljene od različitih metala i legura, sa personalizovanim perima i gripovima.

Prednosti igranja pikada

Igranje pikada nudi niz prednosti koje doprinose kako fizičkom tako i mentalnom zdravlju:

 • Poboljšava koordinaciju i preciznost: Redovnim igranjem pikada fina motorika i koordinacija oko-ruka se znatno poboljšavaju.
 • Podstiče mentalnu agilnost: Pikado zahteva brzo razmišljanje i kalkulaciju bodova, što stimuliše mentalnu agilnost.
 • Smanjuje stres: Fokusiranje na igru može pomoći u smanjenju stresa, pružajući odličan način za opuštanje.
 • Promoviše društvenost: Pikado je socijalna aktivnost koja okuplja ljude, promovišući zdravu konkurenciju i druženje.

Kako čuvati pikado opremu

Pravilno čuvanje i održavanje pikado opreme ključni su za dugotrajnost i optimalne performanse:

 • Čuvanje tabla: Tablu čuvajte u suvom i dobro provetrenom prostoru kako biste sprečili deformacije i oštećenja.
 • Održavanje strelica: Redovno proveravajte i zamenjujte vrhove strelica kako biste osigurali optimalnu preciznost. Perje strelica održavajte čistim i neizgužvanim.
 • Zaštita od vlage: Vlaga može oštetiti i tablu i strelice, pa je važno da oprema bude čuvana u prostoriji sa kontrolisanom vlažnošću.

Kupovina pikado opreme kod nas u online prodavnici

Naša online prodavnica nudi širok spektar pikado opreme, dizajnirane da zadovolji potrebe i najzahtevnijih igrača. Evo šta možete očekivati prilikom kupovine kod nas:

 • Široka ponuda: Od visokokvalitetnih pikado tabla, preko profesionalnih strelica, do praktičnih dodataka – kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršeno iskustvo igranja.
 • Kvalitet na prvom mestu: Sve što nudimo proizvedeno je od strane renomiranih proizvođača, sa garancijom kvaliteta.
 • Konkurentne cene: Naš cilj je da visokokvalitetna pikado oprema bude dostupna svima, zahvaljujući povoljnim cenama i redovnim promocijama.
 • Stručna podrška: Naš tim je uvek spreman da vam pomogne u odabiru prave opreme, oslanjajući se na bogato iskustvo i znanje o pikadu.

Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusan igrač, prava pikado oprema može učiniti vaše iskustvo igranja još boljim i uzbudljivijim. Posetite našu online prodavnicu i otkrijte sve što vam je potrebno za vašu sledeću igru pikada. Uz našu opremu, spremni ste da nišanite, bacate i, naravno, pobedite!