Elektrošokeri

Elektrošokeri su popularan izbor za samoodbranu. Kada vas neko napadne i morate se braniti možete imate samo trenutak ili dva da zaštitite sebe. Elektrošokeri nude mnogo zaustavne snage u malom, lako prenosivom uređaju. Izbor elektrošokera može biti težak. Proizvođači tvrde mnogo o efikasnosti svojih uređaja. Terminologija koju koriste može biti zbunjujuća. Možete verovati da će vam kupovina najvećeg napona za omamljivanje dati najveću zaštitu. Kada je u pitanju kupovina najmoćnijeg elektrošokera, postoje neke važne pojedinosti koje bi trebali biti svesni.
Zašto napon ne znači mnogo
Lako je poverovati u ideju da što više naponaelektrošokeri trebaju da stvore, to su moćniji. Neki proizvođači hvale svojim proizvodima koji proizvode milione volti, to ne znači ono što mnogi misle da to znači. Napon opisuje silu kojom se električna energija prazni. Viši napon znači da će pištolj za omamljivanje vjerovatno uticati na nekoga kroz tešku odeću. Možda neće imati dovoljno soka da bi zaista povredio tu osobu. Tačnija mera efektivnosti elektrošokera je njegovo punjenje, koje je opisano  mikrokulombama (UC). Elektrošokeri naboja od 0,5 uC je dovoljani su da izazovu bol, a naboj od 1 uC je dovoljan da izazove potreban stepen bola da bi neko nenamerno pao na tlo. To znači da je UC najbolji način da se proceni omamljivač.
Ako ste zainteresovani da imate na raspolaganju najmoćniji elektošoker za vašu samoodbranu, kontaktirajte nas još danas da biste saznali više ili naručili narudžbu

Title

Go to Top