Elektrošokeri

Elektrošokeri su popularan izbor za samoodbranu. Obezbedite sebe i svoju porodicu najefikasnijim sredstvima za samoodbranu! Naša ponuda elektrošokera pruža visok nivo zaštite uz vrhunski kvalitet i dizajn. Uz jednostavnu upotrebu, naši elektrošokeri su savršeni za sve one koji traže sigurnost u trenucima opasnosti. Sa velikim izborom modela elektrošokera dostupnih na našoj stranici, pronađite onaj koji odgovara vašim potrebama i budite spremni za bilo koju situaciju. Posetite nas i saznajte više o tome kako naši elektrošokeri mogu pomoći da se osećate sigurnije i zaštićenije u svakodnevnom životu.

Prikaz 1–12 od 25 rezultata

ELEKTROŠOKER BATERIJSKA LAMPA G-S1000SF

5.600,00 рсд
Elektrošoker baterijska lampa G-S-1000SF je taktički i snažni elektro šoker ima impresivan 1.139 uC naboj (nepodnošljiv bol) za pouzdanu zaštitu kada vam najviše treba! Ne prodajemo volte, jer to nije tačan indikator za zaustavljanje snage! Naboj je meren u Microcoulombs (uC). Nacionalni institut za pravosuđe (NIJ) ukazuje da elektro šokeri prouzrokuju bol pri 0.5 uC i neprihvatljiv bol na 1.0 uC; NIJ ne pominje voltove kao odgovarajucu meru snage elektro šokera. Ovaj SABRE elektrošoker je najjači na tržištu i testiran je na 1.820 uC, nezavisno od strane Rassettica Testing Limited.LED lampa od 120-lumena savisokim, niskim i strob postavkama može vam pomoci da dezorjentišete napadača na daljinu, što vam možda omogucava da pobegnete na sigurnost. Dimenzije 17,6 x 3,5 cm. Uključuje klipsu za kaiš i futrolu.

ELEKTROŠOKER LAMPA 1201

4.500,00 рсд
Elektrošoker lampa 1201 ima snagu 80 000 kvolt. Vreme punjenja: 2,5-3 sata. Dioda koja emituje svetlost: KSPE. Domet luminiscencije: do 100 metara. Veličina 196 x 33 x 30 mm. Težina tejzera: 220 gr. Ima dva punjača, kućni i za kola.

ELEKTROŠOKER LAMPA 2000SF

5.900,00 рсд
ELEKTROŠOKER LAMPA 2000SF taktički i snažni elektro šoker ima impresivan 1.820 uC naboj (nepodnošljiv bol) za pouzdanu zaštitu kada vam najviše treba! Ne prodajemo volte, jer to nije tačan indikator za zaustavljanje snage! Naboj je meren u Microcoulombs (uC). Nacionalni institut za pravosuđe (NIJ) ukazuje da elektro šokeri prouzrokuju bol pri 0.5 uC i neprihvatljiv bol na 1.0 uC; NIJ ne pominje voltove kao odgovarajucu meru snage elektro šokera. Ovaj SABRE elektrošoker G-S-2000SF je najjači na tržištu i testiran je na 1.820 uC, nezavisno od strane Rassettica Testing Limited. LED lampa od 120-lumena savisokim, niskim i strob postavkama može vam pomoci da dezorjentišete napadača na daljinu, što vam možda omogucava da pobegnete na sigurnost. Dimenzije 16.2cm x 3.8cm. Uključuje klipsu za kaiš i futrolu.

ELEKTROŠOKER MODEL 1101

2.500,00 рсд
ELEKTROŠOKER MODEL 1101 je uređaj za samoodbranu je visokonaponski aparat i uređaj za samoodbranu namenjen pre svega za Vašu zaštitu i zaštitu Vaše imovine od agresivnih ljudi i životinja. Dodatni, sigurnosni prekidač na dnu lampe,tako da se elektrošoker ne može slučajno aktivirati.

ELEKTROSOKER POWER 200

5.500,00 рсд
Elektrosoker iz ESP kompanje visokog kvaliteta i snage od 200.000 volti. Jedno od omiljenih sredstava za samoodbranu.

ELEKTROSOKER POWER MAX

7.000,00 рсд
Elektrosoker iz ESP kompanje visokog kvaliteta i snage od 500.000 volti. Jedno od omiljenih sredstava za samoodbranu.

ELEKTROŠOKER PRIVEZAK

2.500,00 рсд
Elektrošoker privezak ima integrisane baterije. Preporučujemo da ga napunite pre prvog korišćenja. Jednostavno priključite beli kabal u uređaj i utikač. Uključiće se zelena lampica. Lampica se ne gasi niti menja boju dok je uključen u struju. Punite ga 8 sati. Kada se ne koristi puniti ga 8 sati na svakih 60 dana. Ako baterijska lampa ne sija punim kapacitetom stavite ga na punjenje. Nemojte testirati elektrošoker privezak duže od 1 sekunde da ne bi došlo do oštećenja. Elektrošoker privezak poseduje i alarm.

ELEKTROŠOKER TELEFON

2.000,00 рсд
Elektrošoker telefon ima napon izvora  4V, Strujni šok: 2.5A. Veličina: 115mm x 60mm x 10 mmTežina 90 grama.

ELEKTROŠOKER TELEFON

2.000,00 рсд
Elektrošoker telefon ima napon izvora  4V, Strujni šok: 2.5A. Veličina: 115mm x 60mm x 10 mmTežina 90 grama.

ELEKTROŠOKER TW 398

2.000,00 рсд
Elektrošoker TW 398 poseduje i led baterijsku lampu. Na šokeru se nalazi sigurnosni on/off prekidač ,štiteći korisnika od neželjenog pražnjenja. Gumirano kućište za dobro prijanjanje u ruci. Dimenzije šokera 105 x 43 x 25 mm. Paket sadrži futrolu i kabal za punjenje.

HONGNE ELEKTROŠOKER 1202 CRVENI

3.900,00 рсд
Hongne elektrošoker 1202 crveni je elektrošoker-Led lampa, veoma malih dimenzija a velike snage. Zbog svojih malih gabarita Hongne elektrošoker 1202 crveni veoma je popularan kod ženske populacije , jer staje i u najmanje torbice, a izgleda kao parfem ili ruž za usne.  Hongne elektrošoker 1202 je dovoljan da zaustavi bilo kog napadača i preplaši životinju.

HONGNE ELEKTROŠOKER 1202 PLAVI

3.900,00 рсд
Hongne elektrošoker 1202 plavi je elektrošoker-Led lampa, veoma malih dimenzija a velike snage. Zbog svojih malih gabarita Hongne elektrošoker 1202 plavi veoma je popularan kod ženske populacije , jer staje i u najmanje torbice, a izgleda kao parfem ili ruž za usne.  Hongne elektrošoker   je dovoljan da zaustavi bilo kog napadača i preplaši životinju.

 

Elektrošokeri različitih napona i cena

Kada vas neko napadne i morate se braniti možete imate samo trenutak ili dva da zaštitite sebe. Elektrošokeri nude mnogo zaustavne snage u malom, lako prenosivom uređaju. Izbor elektrošokera može biti težak. Proizvođači tvrde mnogo o efikasnosti svojih uređaja. Terminologija koju koriste može biti zbunjujuća. Možete verovati da će vam kupovina najvećeg napona za omamljivanje dati najveću zaštitu. Kada je u pitanju kupovina najmoćnijeg elektrošokera, postoje neke važne pojedinosti koje bi trebali biti svesni.

Zašto napon elektrošokera ne znači mnogo

Lako je poverovati u ideju da što više napona elektrošokeri trebaju da stvore, to su moćniji. Neki proizvođači hvale svojim proizvodima koji proizvode milione volti, to ne znači ono što mnogi misle da to znači. Napon opisuje silu kojom se električna energija prazni. Viši napon znači da će pištolj za omamljivanje vjerovatno uticati na nekoga kroz tešku odeću. Možda neće imati dovoljno soka da bi zaista povredio tu osobu. Tačnija mera efektivnosti elektrošokera je njegovo punjenje, koje je opisano  mikrokulombama (UC). Elektrošokeri naboja od 0,5 uC je dovoljani su da izazovu bol, a naboj od 1 uC je dovoljan da izazove potreban stepen bola da bi neko nenamerno pao na tlo. To znači da je UC najbolji način da se proceni omamljivač.

Ako ste zainteresovani da imate na raspolaganju najmoćniji elektošoker za vašu samoodbranu, kontaktirajte nas još danas da biste saznali više ili naručili narudžbu