Dimovi

Dimovi za sva veselja i druge specifične prilike. U ponudi imamo veliki izbor dimova, dimnih zavesa, dimnih bombi i drugih proizvoda koji prilikom ispuštaju velike količine dima u svim bojama.

Urban Dart Army Shop je specijalizovan za prodaju dimova, dimnih zavesa i dimnih bombi, vrhunskih pirotehničkih sredstava koja će vaš event učiniti nezaboravnim. Naša prodavnica nudi širok izbor dimova u različitim bojama, veličinama i oblicima, koji će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam spektakularne efekte.

Prikaz 1–12 od 15 rezultata

BELA DIMNA FONTANA JFS2

1.600,00 рсд
BELA DIMNA FONTANA JFS2. PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. TRAJANJE OKO 55S.

CRNA DIMNA FONTANA JFS2

1.600,00 рсд
CRNA DIMNA FONTANA JFS2. PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. TRAJANJE OKO 55S.

CRVENA DIMNA FONTANA JFS2

1.600,00 рсд
CRVENA DIMNA FONTANA JFS2. PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. TRAJANJE OKO 55S.

DIMNA FONTANA BELA

350,00 рсд
DIMNA FONTANA BELA. EFEKAT BELI DIM. TRAJANJE OKO 40S

DIMNA FONTANA MANJA

200,00 рсд
Dimna fontana manja JFS-3   proizvođač Jorge Fireworks iz Poljske. Trajanje dima je 40 sekundi. Cena je po komadu.

Naša kolekcija dimova uključuje najkvalitetnije proizvode koji su sigurni i pouzdani. Svaki dim se proizvodi s posebnom pažnjom kako bi se osiguralo maksimalno zadovoljstvo i kvaliteta učinka. Naši dimovi dostupni su u različitim trajanjima i bojama, od klasičnih belih dimova, preko crvenih, plavih, zelenih i žutih, pa sve do šarenih i fluorescentnih.

Uz dimove, nudimo i dimne zavese koje su savršen dodatak za vaš događaj. Naše dimne zavese stvaraju spektakularane efekte i možete ih koristiti kao pozadinu za fotografisanje ili za bilo koji drugi događaj gde je potrebno stvoriti dramatičan učinak.

U našoj ponudi takođe imamo dimne bombe koje će dodati dozu uzbuđenja i drame vašem događaju. Naše dimne bombe dolaze u različitim veličinama i bojama, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Kupovina dimova, dimnih zavesa i dimnih bombi u našoj prodavnici je pravo zadovoljstvo jer ćete dobiti savete i odgovore na sva vaša pitanja u vezi dimova i dimnih bombi.

Ukratko, naša web trgovina je vaš najbolji izbor za kupovinu dimova, dimnih zavesa i dimnih bombi te ostale pirotehničke opreme i pribora. Svi