Sitna pirotehnika

Pored spektakularnih vatrometa, box paketa, baklji i raznih drugih pirotehničkih sredstava, za potpuni utisak koji će se dugo pamtiti obezbedite najbolje efekte koristeći popularnu, sitnu pirotehniku. Svaka zabava lako će postati magična uz sitnice koje su bezopasne i jednostavne za upotrebu. U našoj ponudi upoznajte sve čari sitne pirotehnike i ostalih kompleta, čija će vas kombinacija zvučnih i kolorizovanih efekata iznova oduševljavati.

U bogatoj ponudi imamo vrlo šarenolik i izuzetno kvalitetan izbor leptira, leptirića, raznoraznih dimnih kuglica, mini-petardi, brojnih paketa sa iskombinovanim proizvodima, prskalica...kao i mnogih drugih sitnica koje u određenim prilikama mogu predstavljati najvažniji detalj, koji će upotpuniti neki radostan događaj.

Paketi i pojedinačni proizvodi cenom se prilagođavaju svim našim kupcima. Sitna pirotehnika – Odlična ponuda koju predstavljamo podrazumeva siguran i testiran proizvod, koji dugo opstaje na tržištu i koji uvek može lepo da se iskoristi i doprinese najboljoj zabavi!

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

PRSKALICE J016

50,00 рсд
Prskalice JO16 16cm proizvođača Jorge pirotehnika iz Poljske.  Prskalice su dužine 16 cm. 10 komada u pakovanju.

PRSKALICE JO30 30CM

120,00 рсд
Prskalice JO30 30cm proizvođača Jorge pirotehnika iz Poljske.  Prskalice su dužine 30 cm. 10 komada u pakovanju.

VULKAN ENIGMA SREBRNI

360,00 рсд
Vulkan Enigma srebrni koristiti samo na otvorenom. Ne paliti u blizini zapaljivih materijala! Uklonite narandžasti omotač zapaljivača. Stavite proizvod u uspravan položaj na tvrdu i glatku površinu. Stojeći sa strane, upalite upaljač sa najudaljenijeg kraja proizvoda i držite bezbedno rastojanje od najmanje 8m između sebe i proizvoda (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!) Ne koristite po vetrovitom vremenu. Vulkan ide u visinu oko 1.8 m, efekat srebrne varnice.

VULKAN ENIGMA SREBRNI EV2426S

320,00 рсд
Vulkan Enigma srebrni EV2426S koristiti samo na otvorenom. Ne paliti u blizini zapaljivih materijala! Uklonite narandžasti omotač zapaljivača. Stavite proizvod u uspravan položaj na tvrdu i glatku površinu. Stojeći sa strane, upalite upaljač sa najudaljenijeg kraja proizvoda i držite bezbedno rastojanje od najmanje 8m između sebe i proizvoda (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!) Ne koristite po vetrovitom vremenu. Vulkan ide u visinu oko 2 m, efekat srebrne varnice. Trajanje oko 35 sekundi

VULKAN ENIGMA ZLATNI

360,00 рсд
Vulkan Enigma zlatni koristiti samo na otvorenom. Ne paliti u blizini zapaljivih materijala! Uklonite narandžasti omotač zapaljivača. Stavite proizvod u uspravan položaj na tvrdu i glatku površinu. Stojeći sa strane, upalite upaljač sa najudaljenijeg kraja proizvoda i držite bezbedno rastojanje od najmanje 8m između sebe i proizvoda (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!) Ne koristite po vetrovitom vremenu. Vulkan ide u visinu oko 1.8 m, efekat zlatne varnice.

Sitna pirotehnika za sve vrste proslava

Svi naši proizvodi sitne pirotehnike su kvalitetni, sigurni i ispunjavaju najstrože sigurnosne standarde. Naši paketi sa iskombinovanim proizvodima su idealni za one koji traže širok izbor proizvoda po povoljnim cenama. Uz to, nudimo i pojedinačnu kupovinu proizvoda za one koji žele da stvore svoj spostveni vatrometni program. Naš tim stručnjaka za pirotehniku uvek vam stoji na raspolaganju za pomoć i savete u vezi odabira pirotehničkih sredstava. Takođe, pružamo i savete o sigurnoj upotrebi sitne pirotehnike kako bi vaše proslave bile što sigurnije i zabavnije. Nemojte propustiti priliku da unesete dodatnu zabavu u svoje proslave uz našu sitnu pirotehniku.