Lični alarmi

Lični alarmi funkcionišu kao tip sigurnosnog sistema za vaše telo i mogu biti veoma efikasni u održavanju bezbednosti. Nisu svi zadovoljni korišćenjem biber spreja ili elektrošokera za samoodbranu. Srećom, još uvek postoji način da se zaštitite bez direktnog suočavanja sa napadačem.
Šta su lični alarmi?
Ovi proizvodi su mali, lako se nose sa ličnim sigurnosnim uređajima. Kada se aktiviraju lični alarmi emituju glasan, neugodan zvuk. Frekvencije koje generišu mogu biti bolne za ljudsko uho. Kada se aktiviraju u slučaju napada, oni mogu biti snažno sredstvo zastrašivanja na više načina. Na primer, prodoran zvuk alarma može biti dovoljan da napadača pokrene samo da bi se udaljio od njega. Takođe može privući pažnju drugih ljudi u tom području, što može uzrokovati da kriminalac dvaput razmisli o pokušaju bilo čega. Konačno, pošto se većina ovih alarma može čuti sa udaljenosti od nekoliko stotina metara, mogu biti korisni za pozivanje pomoći. Mnogi lični alarm nije veći od elektronskog ključa za otključavanje vrata automobila. To znači da ih je lako zakačiti na torbicu, privjesak za ključeve ili ranac. Da biste ih aktivirali, jednostavno pritisnite dugme ili povucite prsten.
Ko se koristite lični alarmi?
Praktičnost i lakoća korišćenja koje ovi alarmi nude čine ih dobrim izborom za svakoga kome je potrebna zaštita. S obzirom na činjenicu da oni ne moraju biti usmjereni na bilo koga da bi bili delotvorni, oni su posebno vredni za pojedince sa smanjenim sposobnostima. Starije osobe, osobe sa invaliditetom i mala djeca posebno mogu imati koristi od korištenja alarma za njihovu sigurnost.  Za više informacija o nekom od naših proizvoda ili naručivanje, kontaktirajte nas danas.

Title

Go to Top