Rimske sveće

Rimska sveća je jedan od tradicionalnih vatrometa koji može da izbacuje jedan ili nekoliko efekata.

Vrhunski pirotehnički proizvodi mogu se koristiti u svim prilikama: na različitim svečanostima, umetničkim predstavama, proslavama, sportskim događajima…Danas postoje brojna mišljenja da je pirotehnika jedna vrsta umetnosti, koja stalno donosi inovacije u svoje brojne proizvode.

Ukoliko želite da Vaš poseban dan zasija u punom sjaju, i da se zauvek pamti, svakako ćete to postići uz spektal boja, zvukova i vizuelnih efekata, koje pruža vrhunski vatromet uz rimske sveće!

U bogatoj ponudi koju imamo, rimske sveće zauzimaju važno mesto, jer su izuzetno popularne i tražene zbog svoje mnogostruke primene i atraktivnosti! Izuzetno lepi efekti, u različitim veličinama, koji se dobijaju ispaljivanjem u vazduh, na vrlo jednostavan način, uveličaće svaki događaj, koji ima notu svečanosti ili specifičnosti.

U našoj ponudi imamo najrazličitije tipove rimskih sveća, najpriznatijih proizvođača, koji su dugo na tržištu. Obezbedili smo konkurentne cene za sve naše stare i nove klijente. Uverite se u kvalitet koji traje!

Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

MINI BAZUKA CL03B

600,00 рсд
MINI BAZUKA CL03B PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. EFEKTI: 8 RAZNOBOJNIH KUGLI SA PUCKETANJEM. 8 PUCNJEVA  

MINI BAZUKA CL03C

600,00 рсд
MINI BAZUKA CL03C PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. EFEKTI: 8 RAZNOBOJNIH KUGLI SA PUCKETANJEM. 8 PUCNJEVA  

MINI BAZUKA CL05

500,00 рсд
MINI BAZUKA CL05 PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. EFEKTI: 5 RAZNOBOJNIH KUGLI SA PUCKETANJEM. 5 PUCNJEVA

WESTERN BAZUKA SREDNJA JRC13

600,00 рсд
WESTERN BAZUKA SREDNJA JCR13 PROUZVOĐAČA JORGE PIROTEHNIKA IZ POLJSKE. PAKOVANJE 1 KOMAD. SREBRNO SJAJNI SREBRNI REP; VIŠEBOJNI SREBRNI REP; PUCKTANJE

Rimske sveće za sve proslave

Rimske sveće su pirotehnički efekti koji datiraju još iz antičkog Rima, gde su se koristile u slavljima, festivalima i drugim svečanim prilikama. U to vreme, Rimljani su koristili metalne cevi ispunjene barutom i drugim materijalima koji su proizvodili svetlucave iskre i velike eksplozije, a upotreba Rimskih sveća bila je česta u vojnim svečanostima i drugim ceremonijama.

Kroz vekove, upotreba Rimskih sveća proširila se širom sveta i postala je neizostavni deo vatrometnih spektakala i svečanih događaja. Danas, Rimskie sveće se najčešće koriste na svadbama, rođendanima, koncertima i drugim svečanostima, gde stvaraju nezaboravne vizualne efekte i čine proslave još zabavnijima.

Uprkos njihovoj popularnosti, važno je napomenuti da se Rimskim svećama treba pristupiti s oprezom i poštovati sigurnosna pravila. Preporučljivo je da se koriste samo na otvorenom prostoru, pod nadzorom odrasle osobe, i da se pridržavaju uputstva proizvođača.

U našoj prodavnici, možete pronaći širok izbor Rimskih sveća koje su proizvedene u skladu s najvišim sigurnosnim standardima, što ih čini idealnim izborom za vaše svečane događaje i proslave. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi Rimskih sveća.