Rimske sveće

Rimska sveća je jedan od tradicionalnih vatrometa koji može da izbacuje jedan ili nekoliko efekata.

Vrhunski pirotehnički proizvodi mogu se koristiti u svim prilikama: na različitim svečanostima, umetničkim predstavama, proslavama, sportskim događajima…Danas postoje brojna mišljenja da je pirotehnika jedna vrsta umetnosti, koja stalno donosi inovacije u svoje brojne proizvode.

Ukoliko želite da Vaš poseban dan zasija u punom sjaju, i da se zauvek pamti, svakako ćete to postići uz spektal boja, zvukova i vizuelnih efekata, koje pruža vrhunski vatromet uz rimske sveće!

U bogatoj ponudi koju imamo, rimske sveće zauzimaju važno mesto, jer su izuzetno popularne i tražene zbog svoje mnogostruke primene i atraktivnosti! Izuzetno lepi efekti, u različitim veličinama, koji se dobijaju ispaljivanjem u vazduh, na vrlo jednostavan način, uveličaće svaki događaj, koji ima notu svečanosti ili specifičnosti.

U našoj ponudi imamo najrazličitije tipove rimskih sveća, najpriznatijih proizvođača, koji su dugo na tržištu. Obezbedili smo konkurentne cene za sve naše stare i nove klijente. Uverite se u kvalitet koji traje!

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

KONFETE SREBRNE JK06S

1.300,00 рсд
Konfete srebrne JK06S  proizvođač Jorge pirotehnika iz Poljske. Srebrne metalik konfete dužina tube 80 cm.

MINI BAZUKA CL03B

600,00 рсд
MINI BAZUKA CL03B PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. EFEKTI: 8 RAZNOBOJNIH KUGLI SA PUCKETANJEM. 8 PUCNJEVA  

MINI BAZUKA CL03C

600,00 рсд
MINI BAZUKA CL03C PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. EFEKTI: 8 RAZNOBOJNIH KUGLI SA PUCKETANJEM. 8 PUCNJEVA  

MINI BAZUKA CL05

500,00 рсд
MINI BAZUKA CL05 PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE. EFEKTI: 5 RAZNOBOJNIH KUGLI SA PUCKETANJEM. 5 PUCNJEVA

WESTERN BAZUKA SREDNJA JRC13

600,00 рсд
WESTERN BAZUKA SREDNJA JCR13 PROUZVOĐAČA JORGE PIROTEHNIKA IZ POLJSKE. PAKOVANJE 1 KOMAD. SREBRNO SJAJNI SREBRNI REP; VIŠEBOJNI SREBRNI REP; PUCKTANJE

Rimske sveće za sve proslave

Rimske sveće su pirotehnički efekti koji datiraju još iz antičkog Rima, gde su se koristile u slavljima, festivalima i drugim svečanim prilikama. U to vreme, Rimljani su koristili metalne cevi ispunjene barutom i drugim materijalima koji su proizvodili svetlucave iskre i velike eksplozije, a upotreba Rimskih sveća bila je česta u vojnim svečanostima i drugim ceremonijama. Kroz vekove, upotreba Rimskih sveća proširila se širom sveta i postala je neizostavni deo vatrometnih spektakala i svečanih događaja. Danas, Rimskie sveće se najčešće koriste na svadbama, rođendanima, koncertima i drugim svečanostima, gde stvaraju nezaboravne vizualne efekte i čine proslave još zabavnijima. Uprkos njihovoj popularnosti, važno je napomenuti da se Rimskim svećama treba pristupiti s oprezom i poštovati sigurnosna pravila. Preporučljivo je da se koriste samo na otvorenom prostoru, pod nadzorom odrasle osobe, i da se pridržavaju uputstva proizvođača. U našoj prodavnici, možete pronaći širok izbor Rimskih sveća koje su proizvedene u skladu s najvišim sigurnosnim standardima, što ih čini idealnim izborom za vaše svečane događaje i proslave. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi Rimskih sveća.