Kamp oprema

Kampovanje predstavlja apsolutno uživanje i opuštanje za sve prave zaljubljenike u prirodu, druženje i interesantna istraživanja. Za hrabro prepuštanje odmoru ili aktivnostima na otvorenom, svakako će vam biti neophodna najbolja i proverena kamp oprema! Kod nas možete da kupite sve što vam je potrebno za detaljnu i jednostavnu pripremu, koja Vas može povesti u nezaboravnu avanturu koju ćete zauvek pamtiti.

Pre svega, u ponudi imamo najkvalitetnije šatore svih standardnih dimenzija, različitih proizvođača i cenovnog ranga, kao i odlične vreće za spavanje, podloške, žice za sečenje…

Izuzetno važne sitnice poput pribora za jelo, baterijskih lampi i mnogih drugih detalja, pronaćićete u našoj šarenolikoj ponudi. Prednost kupovine kod nas je taj što imate mogućnost da nabavite sve proizvode na jednom mestu.

Neka Vaša avantura pod vedrim nebom počne na pravi način zahvaljujući najboljoj opremi!

Prikaz 1–12 od 94 rezultata

Alat Eat N Tool XL

1.200,00 рсд
Alat eat and tool  XL je delo dizajnera Liong Mah Palm Bay. Sa ovom kombinovanom alatkom ne morate vise da preturate po vasoj torbi kako bi nasli potreban alat. Tu je ergonomska kasika, kratka viljuska, otvarac za flase, otvarac za konzerve, srafciger. Alatka je hromirana.

Bear Grylls nož sa kresivom i kompasom

4.900,00 рсд
Bear Grylls nož sa kresivom i kompasom u čvrstoj futroli.

BOKER NOŽ ISHIDA

6.900,00 рсд
Specifikacije: Tip: Fiksno sečivo Ukupna dužina: 28,80 cm Dužina sečiva: 15,00 cm Debljina oštrice: 4,60 mm Težina: 223,00 g Materijal sečiva: 7Cr17MoV Materijal ručke: Guma Tip brave: Fiksna Proizvedeno u: Aziji Boja: Crna Boja oštrice: Nepremazana Materijal omotača: Ostala sintetika

BOKER NOŽ TAKEDA

7.600,00 рсд
Specifikacije Boker nož Takeda: Tip: Fiksno sečivo Graviranje: da Marka: Tokisu Ukupna dužina: 33,20 cm Dužina sečiva: 19,40 cm Debljina oštrice: 4,60 mm Težina: 253,00 g Materijal sečiva: 7Cr17MoV Materijal ručke: Guma Tip brave: Fiksna Proizvedeno u: Aziji Boja: Crna Boja oštrice: Nepremazania

Kako odabrati kamp opremu?

Kamp oprema je skup raznih predmeta i alata koji se koriste za kampovanje i boravak u prirodi. Oprema za kampovanje obuhvata razne stvari koje su potrebne za udoban i siguran boravak u prirodi, uključujući šatore, vreće za spavanje, kamp kuhinje, lampe, pribor za pripremu hrane i pića, kamp stolice i stolove, rashladne torbe, pribor za loženje vatre, noževe, kante za vodu i mnoge druge stvari.

Kamp oprema se obično bira u zavisnosti od tipa kampovanja i lokacije, kao i vremenskih uslova, broja ljudi koji će kampovati i ličnih preferencija. Takođe, kamp oprema se razlikuje u zavisnosti od sezone i vrste aktivnosti koje se planiraju tokom boravka u prirodi, kao što su planinarenje, pecanje, kajaking, rafting i sl.

Važno je izabrati kvalitetnu i pouzdanu kamp opremu kako bi se osigurao bezbedan i prijatan boravak u prirodi.