Kačketi i kape

Kačketi i kape su odevni predmeti koji  služe za zaštitu od padavina, hladnoće, sunca i kao modni detalj. Kape se urađene od različitih materijala: vuna, platno, koža ili sintetički materijali.

Vrste kačketa i kapa: Pre svega dele se prema materijalu i vremenu kada se nose. Pletene kape su najčešće pravljene od vune. Pogodne su u hladnim zimskim mesecima. Među imenima kapa često možemo čuti sledeća:– šešir– Fes– šajkača– Skufija– Turban– Kačket– Beretka– Titovka– Tubetejka– Frigijska kapa– Kamilavka– Ušanka– Lička kapa– Kalpak– Gardijska kapai mnoge druge.

Prikaz 1–12 od 65 rezultata

FLIS ŠAL PENTAGON CRNI

990,00 рсд
Flis šal Pentagon crni sa bešavnom pletenom cevi koja odvodi vlagu ušiven u super fino duplu Flis cev.Šal kao višenamenski dodatak za aktivnosti na otvorenom, Održava vas toplim na hladnoći, upija vlagu kada je toplo, lagan i prozračan. Može se nositi kao maska, balaklava, šal ili kapa.

KAČKET PENTAGON EAGLE MASKIRNI

990,00 рсд
Kačket Pentagon Eagle maskirni  je 6 panelni. Kačket ima 2 prednja ojačana panela i ventilacionim otvorima na svakom panelu. Pozadi traka za podešavanje. 100 % twill pamuk.

KAPA MASKIRNA BRAON CRNA

Original price was: 1.500,00 рсд.Current price is: 590,00 рсд.
Kapa maskirna braon crna napravljena od akrila. Moderna maskirna  braon crna šara. Veličina je univerzalna.

KAPA MASKIRNA BRAON KREM

Original price was: 1.500,00 рсд.Current price is: 590,00 рсд.
Kapa maskirna braon krem napravljena od akrila. Moderna maskirna  braon krem šara. Veličina je univerzalna.

KAPA MASKIRNA SIVO BELA

Original price was: 1.500,00 рсд.Current price is: 590,00 рсд.
Kapa maskirna sivo bela napravljena od akrila. Moderna maskirna urban sivo bela šara. Veličina je univerzalna.

KAPA MASKIRNA SIVO CRNA

Original price was: 1.500,00 рсд.Current price is: 590,00 рсд.
Kapa maskirna sivo crna napravljena od akrila. Moderna maskirna  sivo crna šara. Veličina je univerzalna.

KAPA MIL-TEC THINSULATE™ WATCH CAP ZELENA

990,00 рсд
Sastav:
  • Spolja: 100% poliakril
  • Postava: 100% poliester
  • Punjenje: Thinsulate™;

MARAMA ZA GLAVU CRNA

500,00 рсд
Marama za glavu crna proizvođača Miltec iz Nemačke. Materijal 100% pamuk. Marama se vezuje pozadi. Veličina je univerzalna.

MARAMA ZA GLAVU ZELENA

500,00 рсд
Marama za glavu zelena proizvođača Miltec iz Nemačke. Materijal 100% pamuk. Marama se vezuje pozadi. Veličina je univerzalna.

MIL-TEC BEANIE WOODLAND

Original price was: 890,00 рсд.Current price is: 590,00 рсд.
Mil-tec beanie woodland kapa od 100% poliakrila. Štampana woodland šara na površini kape.

MULTIFUNKCIONALNI BRANDIT ŠAL

990,00 рсд
Multifunkcionalni Brandit šal sa toplim flis-delom. Jedna veličina odgovara svima. Veoma je udoban za nošenje. Šal je lagan,  materijal rastegljiv. Ima brojne, individualne upotrebe.

Prodaji vojnih kačketa i kapa namenjenih za lov ili avanturu u prirodi! Naša kolekcija kačketa i kapa je dizajnirana kako bi vam pružila izvrsnu zaštitu od sunca i drugih vremenskih uvslova, bez ugrožavanja vaše udobnosti ili stila.

Svi naši kačketi i kape su izrađeni od kvalitetnih materijala koji su izdržljivi i udobni za nošenje. Ova vrsta opreme je idealna za ljubitelje prirode, lovce, ribolovce i sve one koji vole da provode vreme u prirodi.

Naša kolekcija uključuje različite stilove, boje i veličine kako bi se prilagodili vašim potrebama. Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani kako bi se osigurao kvalitet koji dolazi do izražaja u najtežim uslovima u prirodi.

Naši kačketi i kape su takođe savršeni za sve vrste avantura u prirodi. Njihov dizajn omogućava vam da ostanete zaštićeni od sunca, kiše i vetra, bez obzira na vremenske uslove.

Kupovina na našoj web stranici je jednostavna i sigurna, a naša dostava je brza i pouzdana. Naš tim stručnjaka za opremu za lov i avanturu u prirodi stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u svakom koraku kupovine.

Ukratko, ako tražite kvalitetne kačkete i kape u military stilu za lov i avanturu u prirodi, na pravom ste mjstu! Pregledajte našu kolekciju, odaberite svoj omiljeni stil i naručite svoju kapu ili kačket danas. Vaša avantura u prirodi nikada neće biti ista s našom opremom!