Podkape

Podkape za razne namene – Prodaji taktičkih vojnih podkapa. Naša ponuda uključuje najkvalitetnije podkape koje će zadovoljiti potrebe svih koji traže pouzdanu zaštitu i udobnost tokom aktivnosti u prirodi ili svojoj službi. Podkape se još nazivaju i fantomke.

Naši proizvodi su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i izdržljivost. Naš asortiman obuhvata razne vrste podkapa, koje se lako prilagođavaju svim situacijama i vremenskim uslovima.

Svi naši proizvodi su testirani na terenu i usaglašeni su sa najvišim standardima kvaliteta, što znači da će naši klijenti uvek dobiti proizvod koji će ispuniti njihova očekivanja.

Podkape su važan deo military opreme i mi se trudimo da pružimo najbolje proizvode po povoljnim cenama. Uvereni smo da ćete biti zadovoljni našom ponudom i uslugom.

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

BALAKLAVA SA TRI OTVORA

990,00 рсд
Balaklava sa tri otvora Pentagon fantomka od pamuk elastina. Fantomka nudi toplotne i taktičke odlike koje pruža i standardna fantomka. Sa dodatom likrom dozvoljava korisniku da nosi šlem za dodatnu udobnost i zaštitu.

BALAKLAVA THINSULATE TRI OTVORA

1.090,00 рсд
Balaklava thinsulate tri otvora firme Miltech, štiti i zagreva celu oblast glave i vrata. Područje oko i usta izostavljeno. Gornji

BALAKLAVA THINSULATE TRI OTVORA ZELENA

1.090,00 рсд
Balaklava thinsulate tri otvora zelena firme Miltech, štiti i zagreva celu oblast glave i vrata. Područje oko i usta izostavljeno.

FLIS ŠAL PENTAGON CRNI

990,00 рсд
Flis šal Pentagon crni sa bešavnom pletenom cevi koja odvodi vlagu ušiven u super fino duplu Flis cev.Šal kao višenamenski dodatak za aktivnosti na otvorenom, Održava vas toplim na hladnoći, upija vlagu kada je toplo, lagan i prozračan. Može se nositi kao maska, balaklava, šal ili kapa.

PENTAGON APOKRIPSIS BALAKLAVA

2.200,00 рсд
Pentagon Apokripsis balaklava je ultifunkcionalna balaklava za profesionalne i outdoor aktivnosti. Izrađena od 88% poliestera i 12% elastina. Brzo sušeća. Balaklava se prilagođava obliku glave.

PODKAPA MILTEC CRNA

990,00 рсд
Podkapa Miltec crna ekstra duga. Materijal je 100% pamuk. Podkapa ima 3 otvora. Pouzdano štiti glavu, vrat i potiljak.

PODKAPA PAMUČNA 1 OTVOR

Original price was: 900,00 рсд.Current price is: 750,00 рсд.

PODKAPA PAMUČNA DVA OTVORA

Original price was: 900,00 рсд.Current price is: 750,00 рсд.

SKIRON ŠAL PENTAGON CRNI

690,00 рсд
Skiron šal Pentagon crni može se nositi kao maska, balaklava, šal ili kapa.

Podkape za razne uslove

Podkapa ili fantomka je vrsta vojne opreme koja se koristi za zaštitu glave i očuvanje telesne toplote u različitim uslovima. One su posebno dizajnirane za upotrebu u taktičkim situacijama i često se koriste u vojnim, policijskim i specijalnim jedinicama ali i kod vožnje motocikla ili atv vozila.

Podkape su izuzetno korisne u hladnim uslovima, kao i sportovima na snegu jer pomažu u održavanju temperature tela i sprečavaju gubitak toplote kroz glavu. Takođe, one štite glavu od sunca, vetra, kiše i snega, što ih čini korisnim i u toplijim uslovima.

Podkapa ili fantomka se koriste u mnogim vojnim aktivnostima, uključujući marševe, obuku, operacije i razne taktičke zadatke. One su često deo opreme koja se nosi ispod kaciga za motocikle, što pomaže u sprečavanju znojenja i održavanju higijene.

Ukratko, podkapa je važan deo vojne ali i sportske opreme koji pomaže u zaštiti glave i održavanju telesne temperature u različitim taktičkim i sportskim situacijama.

Kupovina podkapa

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim proizvodima ili želite da poručite, slobodno nas kontaktirajte. Naša korisnička podrška je dostupna svakog dana i rado će vam pomoći u svemu što vam je potrebno.

Zahvaljujemo se na poseti naše web stranice i nadamo se da ćete pronaći ono što tražite u našoj ponudi taktičkih vojnih podkapa.