Baklje

Baklje su pirotehnička sredstva u  bojama: crvena, plava, zelena, žuta sa  visokim sjajem.
Koliko puta ste se pitali kako da Vaš poseban događaj bude originalan, nezaboravan , ali pre svega bezbedan? Tu smo da Vam pomognemo i da stvorimo sve ono što zamislite!

U Urban Dart Army Shop-u imamo veliki izbor dimova, dimnih zavesa, fontana i vulkana, kao i baklji, dimnih bombi i raznih drugih proizvoda koji prilikom paljenja ispuštaju veće količine gustog dima u svim bojama.

Svi naši proizvodi, osim proverenog kvaliteta, izdvajaju se i po dizajnu, boji, po pirotehničkim efektima i karakteristikama koju su takvi, da ćete na svim bitnim događajima ostaviti neverovatan utisak.

Dimovi, koji se zahvaljujući Urban Dart Army Shop-u, mogu naći i na našem tržištu, možete koristiti na svim Vašim privatnim slavljima, bitnim datumima, ali i za scenske potrebe ili za različite javne događaje i sportska dešavanja poput važnih utakmica ili fudbalskog derbija.

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

ALBATROS BAKLJA

2.000,00 рсд
Vrhunska brodska baklja. Pali se na jedan potez

BAKLJA CRVENA JF48/R

500,00 рсд
BAKLJA CRVENA JF48/R PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE.

BAKLJA JORGE STROB CRVENA JF60/R

500,00 рсд
BAKLJA JORGE STROB CRVENA JF60/R TRAJANJE 50 SEKUNDI

ENIGMA BAKLJE

750,00 рсд
Kod nas u radnji možete pronaći veliki izbor baklji i strobova marke ENIGMA. Kvalitetne baklje za sve vrste vaših proslava, rođendana, venčanja, krštenja, ispraćaja. Veliki izbor spektra boja. Učinite da vaše slavlje ostane upamćeno kao spektakl.

JF48/B BAKLJA PLAVA

500,00 рсд
https://youtube.com/watch?v=_tH1822fRH0  

MARKER BAKLJA CVENA

800,00 рсд
Marker bakla crvena pali se na kresivo. Trajanje baklje je 60 sekundi.

Baklje za sve proslave

Baklje, koje su ne samo uzbudljivo pirotehničko sredstvo, već i izvrsni ukras za sve vrste proslava i događaja. Naša trgovina nudi širok izbor baklji u različitim bojama, veličinama i oblicima, koje će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam nezaboravno iskustvo. Naša kolekcija baklji obuhvaća najkvalitetnije proizvode koji su sigurni i pouzdani. Svaka baklja je dizajnirana s posebnom pažnjom kako bi osigurala savršeno i trajno gorjenje, što vam omogućuje da uživate u svijetlim bojama i zanimljivim oblicima duže vrijeme. Naše baklje su dostupne u različitim trajanjima, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. U našoj ponudi možete pronaći baklje u različitim bojama, uključujući crvenu, plavu, zelenu, žutu, rozu, ljubičastu i mnoge druge. Takođe, nudimo baklje s različitim efektima, poput iskričavog, dimnog ili šarenog. Naši proizvodi su idealni za sve vrste proslava, uključujući venčanja, rođendane, nove godine, koncerte, sportske događaje, i sve ostalo što vam padne na pamet. Kupovina baklji putem naše online prodavnice je vrlo jednostavna i sigurna. Naša web stranica je dizajnirana tako da vam omogućuje brz i jednostavan pregled naših proizvoda. Uz kupovinu baklji, takođe vam nudimo mogućnost kupovine drugih pirotehničkih sredstava i opreme. Naša trgovina nudi sve što vam treba za nezaboravan vatromet ili sličan događaj, uključujući petarde, rakete, fontane i još mnogo toga.