Baklje

Baklje su pirotehnička sredstva u  bojama: crvena, plava, zelena, žuta sa  visokim sjajem.
Koliko puta ste se pitali kako da Vaš poseban događaj bude originalan, nezaboravan , ali pre svega bezbedan? Tu smo da Vam pomognemo i da stvorimo sve ono što zamislite!

U Urban Dart Army Shop-u imamo veliki izbor dimova, dimnih zavesa, fontana i vulkana, kao i baklji, dimnih bombi i raznih drugih proizvoda koji prilikom paljenja ispuštaju veće količine gustog dima u svim bojama.

Svi naši proizvodi, osim proverenog kvaliteta, izdvajaju se i po dizajnu, boji, po pirotehničkim efektima i karakteristikama koju su takvi, da ćete na svim bitnim događajima ostaviti neverovatan utisak.

Dimovi, koji se zahvaljujući Urban Dart Army Shop-u, mogu naći i na našem tržištu, možete koristiti na svim Vašim privatnim slavljima, bitnim datumima, ali i za scenske potrebe ili za različite javne događaje i sportska dešavanja poput važnih utakmica ili fudbalskog derbija.

Prikaz 1–12 od 18 rezultata

ALBATROS BAKLJA

2.000,00 рсд
Vrhunska brodska baklja. Pali se na jedan potez

BAKLJA CRVENA JF48/R

500,00 рсд
BAKLJA CRVENA JF48/R PROIZVOĐAČ JORGE FIREWORKS IZ POLJSKE.

BAKLJA JORGE STROB CRVENA JF60/R

500,00 рсд
BAKLJA JORGE STROB CRVENA JF60/R TRAJANJE 50 SEKUNDI

ENIGMA BAKLJE

750,00 рсд
Kod nas u radnji možete pronaći veliki izbor baklji i strobova marke ENIGMA. Kvalitetne baklje za sve vrste vaših proslava, rođendana, venčanja, krštenja, ispraćaja. Veliki izbor spektra boja. Učinite da vaše slavlje ostane upamćeno kao spektakl.

JF48/B BAKLJA PLAVA

500,00 рсд
https://youtube.com/watch?v=_tH1822fRH0  

JORGE BAKLJA CRVENA JAČA

500,00 рсд
Jorge baklja crvena jača JF48/RED  proizvođač Jorge Fireworks iz Poljske. Trajanje efekta 45 sekundi.

Baklje za sve proslave

Baklje, koje su ne samo uzbudljivo pirotehničko sredstvo, već i izvrsni ukras za sve vrste proslava i događaja. Naša trgovina nudi širok izbor baklji u različitim bojama, veličinama i oblicima, koje će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Naša kolekcija baklji obuhvaća najkvalitetnije proizvode koji su sigurni i pouzdani. Svaka baklja je dizajnirana s posebnom pažnjom kako bi osigurala savršeno i trajno gorjenje, što vam omogućuje da uživate u svijetlim bojama i zanimljivim oblicima duže vrijeme. Naše baklje su dostupne u različitim trajanjima, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

U našoj ponudi možete pronaći baklje u različitim bojama, uključujući crvenu, plavu, zelenu, žutu, rozu, ljubičastu i mnoge druge. Takođe, nudimo baklje s različitim efektima, poput iskričavog, dimnog ili šarenog. Naši proizvodi su idealni za sve vrste proslava, uključujući venčanja, rođendane, nove godine, koncerte, sportske događaje, i sve ostalo što vam padne na pamet.

Kupovina baklji putem naše online prodavnice je vrlo jednostavna i sigurna. Naša web stranica je dizajnirana tako da vam omogućuje brz i jednostavan pregled naših proizvoda.

Uz kupovinu baklji, takođe vam nudimo mogućnost kupovine drugih pirotehničkih sredstava i opreme. Naša trgovina nudi sve što vam treba za nezaboravan vatromet ili sličan događaj, uključujući petarde, rakete, fontane i još mnogo toga.