Pendreci i palice na izvlačenje

Pronađite visokokvalitetne i efikasne pendreke i palice za samoodbranu na našoj web stranici! Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i namenjeni su svima koji traže efikasno sredstvo za zaštitu u situacijama kada se osećaju ugroženo.

Naši pendreci i palice su laki, lako se nose i jednostavni za korišćenje. Uz vrhunski dizajn i performanse, pružaju visok nivo zaštite u svakoj situaciji. Bez obzira da li ih koristite za ličnu zaštitu ili za profesionalne svrhe, naši proizvodi su pouzdani i efikasni. Posetite nas i saznajte više o našim pendrecima i palicama za samoodbranu i kako vam mogu pomoći da se osećate sigurnije i zaštićenije.

Prikaz 1–12 od 20 rezultata

ESP TELESKOPSKA PALICA

3.500,00 рсд
Palica je niklovana. Dužina zatvorene palice je 210 mm, otvorene 530mm. Težina bez futrole 440g. Palica se isporučuje sa plastičnim držačem BH-02, za koji je odobren evropski patent (EP 1832834)

PALICA NA IZVLACENJE 51cm

1.200,00 рсд
Metalna POLICE palica na izvlacenje sa gumenom drskom. Duzina sklopljeno stanje 20cm, rasklopljeno 51cm, tezina 450g. Izvlacivanje se vrsi zamahom unapred a vracanje udaranjem po vrhu palice. Uz nju dobijate futrolu za nosenje na opasacu.

PALICA NA IZVLAČENJE 53CM

2.900,00 рсд
Palica na izvlačenje 53cm 5.11, sa futrolom od balističkog platna i neoprenskom drškom. Dužina palice 53cm.

PALICA NA IZVLAČENJE 53CM SREBRNA

3.400,00 рсд
Palica na izvlačenje 53cm srebrna ima gumeni rukohvat koj osigurava čvrsto držanje. Palicu  možete sigurno da nosite okolo u najlonskoj futroli. Palica je srebrne boje.

PALICA NA IZVLAČENJE 64CM

3.500,00 рсд
Palica na izvlačenje 64cm je čelična teleskopska palica, sa futrolom od balističkog platna i neoprenskom drškom. Dužina palice 64cm.

PALICA NA IZVLAČENJE 65CM

3.400,00 рсд
Palica na izvlačenje 65 cm je čelična teleskopska palica, sa futrolom od balističkog platna i neoprenskom drškom. Dužina palice 65cm. Drška je gumirana.

PALICA ROTHCO 30 CM

3.800,00 рсд
Palica Rothco 30 cm sa priveskom za ključeve

PALICA TELESKOPSKA 21INČ 53CM

2.900,00 рсд
Palica teleskopska 21inč 53cm. Dužina 545mm, težina: 470gr. Materijal čelik

ROTHCO TELESKOPSKA PALICA 41CM

3.950,00 рсд
Rothco teleskopska palica 41cm 16 " je kompaktna, izdržljiva i efikasna. Rothcova kolekcija proširivih palica sa futrolom dizajnirana je za profesionalce iz reda zakona. Čvrsto čelično vratilo sa sistemom zaključavanja trenjem. Proširiva palica dostupna je u različitim dužinama (16 ", 21", 26 "i 31"). Ergonomska udobna drška od pene. Najlonska futrola uključena. Odlično za osoblje za sprovođenje zakona i javnu bezbednost.

ROTHCO TELESKOPSKA PALICA 54CM

4.300,00 рсд
Rothco teleskopska palica 54cm 21" je kompaktna, izdržljiva i efikasna. Rothcova kolekcija proširivih palica sa futrolom dizajnirana je za profesionalce iz reda zakona. Čvrsto čelično vratilo sa sistemom zaključavanja trenjem. Proširiva palica dostupna je u različitim dužinama (16 ", 21", 26 "i 31"). Ergonomska udobna drška od pene. Najlonska futrola uključena. Odlično za osoblje za sprovođenje zakona i javnu bezbednost.

ROTHCO TELESKOPSKA PALICA 66CM

4.500,00 рсд
Rothco teleskopska palica 66cm 26 " je kompaktna, izdržljiva i efikasna. Rothcova kolekcija proširivih palica sa futrolom dizajnirana je za profesionalce iz reda zakona. Čvrsto čelično vratilo sa sistemom zaključavanja trenjem. Proširiva palica dostupna je u različitim dužinama (16 ", 21", 26 "i 31"). Ergonomska udobna drška od pene. Najlonska futrola uključena. Odlično za osoblje za sprovođenje zakona i javnu bezbednost.

TELESKOPSKA PALICA 50CM

600,00 рсд
Teleskopska palica 50cm sa kožnom futrolom.

Pendreci i palice kao efikasan način samoodbrane

Pendreci i palice su sredstva za samoodbranu koja su se koristila još od antičkih vremena. Njihova upotreba se nastavila kroz istoriju, a danas su popularni među mnogim ljudima koji traže efikasno sredstvo za zaštitu u situacijama kada se osećaju ugroženo.

Pendreci i palice su dugačke štapove ili palice koje su dizajnirane tako da budu lake, lako se nose i jednostavne za korišćenje. Izrađeni su od različitih materijala, uključujući drvo, aluminijum i čelik. Njihova glavna uloga je da se koriste za udaranje, ali i za odbranu od napadača.

U istoriji, pendreci i palice su se često koristili kao sredstva za održavanje javnog reda i mira. Policajci i vojnici ih koriste kao svoje glavno oružje kako bi održali red na ulicama i kontrolisali masovne nerede. Osim toga, pendreci su se koristili i u vojne svrhe, kao i u borilačkim veštinama.

Danas, pendreci i palice su popularni među mnogim ljudima koji traže efikasno sredstvo za samoodbranu. Bez obzira da li ih koristite za ličnu zaštitu ili za profesionalne svrhe, oni su pouzdani i efikasni. Uz različite vrste i stilove, možete izabrati onaj koji vam najbolje odgovara.

Na našoj web stranici, nudimo širok izbor pendreka i palica za samoodbranu. Svi naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i pružaju visok nivo zaštite u svakoj situaciji. Bez obzira da li vam je potreban pendrek za ličnu zaštitu ili profesionalnu upotrebu, naši proizvodi su efikasni i pouzdani.

Pored toga, na našoj web stranici možete pronaći i dodatne opcije, uključujući futrole za pendreke i palice, kao i različite vrste drški koje će vam pomoći da poboljšate svoju kontrolu nad sredstvom za samoodbranu.

Uz naše pendreke i palice za samoodbranu, osećaćete se sigurnije i zaštićenije u situacijama kada se osećate ugroženo. Posetite našu web stranicu i saznajte više o našim proizvodima i kako vam mogu pomoći da se osećate spremniji za bilo koju situaciju.