Lukovi i strele za streličarstvo

Najkvalitetniji lukovi i strele za vašu strast prema streličarstvu na našoj web stranici. Naša ponuda uključuje različite modele, od tradicionalnih do modernih, po pristupačnim cenama. Opremite se za svoj sledeći lov ili takmičenje i iskusite zadovoljstvo preciznosti i koncentracije sa najboljim lukovima i strelama.

Prikaz 1–12 od 17 rezultata

DRVENA STRELA CRNI VRH

300,00 рсд
Drvena strela  crni vrh EK RCHERY. Dužina strele 76cm. Boja pera: 2 žuta i jedno crveno. Zarez na luku crvene boje.

DRVENA STRELA TUPI VRH

280,00 рсд
Drvena strela tupi vrh EK RCHERY. Dužina strele 71cm. Boja pera: 2 žuta i jedno crveno. Zarez na luku crvene boje.

FIBERGLAS STRELA TUPI VRH

230,00 рсд
Fiberglas strela tupi vrh EK RCHERY. Dužina strele 73cm. Boja pera: 2 žuta i jedno crveno. Zarez na luku crvene boje.

LUK BUSTER EK ARCHERY

9.500,00 рсд
Luk Buster EK Archery ima nišan od mesinga, valjke za prste, držač za strele, 2X 26" karbon strela, tobolac za 4 strele. Težina natezanja 15-29 LBS. 25" od osovine do osovine.

LUK CHAMELEON COMPOUND

3.600,00 рсд
Specifikacije Težina vuče: 10-15 lbs Dužina izvlačenja: 22" Od osovine do osovine: 33" Visina naramenice: 7,25"

LUK CRUSADER L

2.500,00 рсд
Težina izvlaćenja 7 kg Dužina: 129,5 cm Pakovanje sadrži: dve strele i metu

LUK CRUSADER M

2.500,00 рсд
Težina izvlaćenja 5,5 kg Dužina: 112 cm Pakovanje sadrži: dve strele i metu

LUK CRUSADER S

2.500,00 рсд
Težina izvlaćenja 5,5 kg Dužina: 112 cm Pakovanje sadrži: dve strele i metu

LUK DEČIJI FIRE HAWK

2.900,00 рсд
Luk dečiji Fire Hawk je kompletan paket luka koji je savršen za mlade strelce i početnike. Ovaj Hori-zone Fire hawk mogu da koriste i desničari i levičari. Napravljen od izdržljivih kompozitnih udova i ekskluzivnog udobnog prednjeg rukohvata. ZAPOČNITE SVOJ PUT DA POSTANETE STRELIČAR.

LUK EK ARCHERY KIRUPIRA

6.600,00 рсд
  • Težina vuče: 15-20 lbs
  • Produžetak: 22-24 in.
  • Visina postolja: 6 inča
  • Dužina (od osovine do osovine): 34,5 inča
  • Otpuštanje: 65
  • Boja: crna

LUK FUSHION EK ARCHERY

5.850,00 рсд
Luk Fushion EK Archery je idealan za početnike u streličarstvu. Fusion Compound luk kombinuje snagu i tačnost. Lagan je, mali dizajn omogućava lak transport, a da pritom ne spreči luk da pokazuje pravu snagu.  Ovaj luk je napravljen od visokokvalitetnih materijala. Kako bi luk bio izdržljiv i osigurao da nastavi da radi u najboljem redu. Glatka akcija izvlačenja i pucanja postiže se izvođenjem klizača od CNC mašine. Ovo osigurava da bude tačan do mm i daje vrhunski kvalitet. Udovi su izdržljivi i fleksibilni kako bi osigurali da mogu da izdrže pritisak pritiska od 17kg - 22 kilograma.

Prodaja lukova i strela

Prodaja lukova i strela ima dugu istoriju koja seže mnogo godina unazad. Od drevnih civilizacija do modernog doba, ljudi su koristili lukove i strele za različite svrhe, od lova i ratovanja do sportskih takmičenja i rekreacije.

Stari Egipćani su bili jedni od prvih naroda koji su koristili lukove i strele. Zabeleženo je da su koristili lukove i strele za lov, ali i za zaštitu od neprijatelja. Slično kao i Egipćani, Kinezi su takođe imali dugu tradiciju u korišćenju luka i strele, a oni su razvili dugi luk i uveli u upotrebu strele sa perjem.

U srednjem veku, luk i strela su postali ključni deo ratovanja u mnogim delovima sveta. Engleska je bila jedna od zemalja u kojoj su luk i strela bili od velike važnosti u ratovanju, a engleski streličari su bili među najboljima u svetu. U to vreme, takmičenja u streličarstvu su postala popularna među plemstvom, a organizovana su kao deo viteških turnira.

Tokom 19. i 20. veka, streličarstvo se razvilo u moderni sport. Olimpijske igre uključile su takmičenja u streličarstvu od 1900. godine u Parizu. Danas, luk i strela se prodaju širom sveta i postali su dostupni ljubiteljima streličarstva svih uzrasta i nivoa iskustva.

Kada govorimo o prodaji lukova i strela, danas postoji veliki izbor različitih vrsta i modela luka i strela, od tradicionalnih do modernih. Postoje laki, srednje teški i teški lukovi, kao i lukovi različitih veličina i oblika, a takođe i različiti modeli strela, kao što su aluminijumske i karbonske.

Prodaja lukova i strela danas nije samo namenjena profesionalnim sportistima, već je dostupna i amaterima i početnicima koji žele da isprobaju ovaj predivan sport. Većina prodavaca nudi kvalitetne proizvode i pružaju pomoć pri odabiru odgovarajućeg luka i strela u skladu sa potrebama i željama kupaca.

U svakom slučaju, prodaja lukova i strela ostaje važna za održavanje ove lepe tradicije i za promovisanje sporta i rekreacije. Bez obzira na to da li se koriste za lov, rekreaciju ili takmičenje, lukovi i strele su uvek predstavljali simbol preciz