Vazdušni pištolji

Vazdušni pištolji pripadaju vrsti oružja koja je u današnje vreme izuzetno pristupačna i ima svoju široku primenu, ali posebno mesto ipak zauzima na popularnim takmičenjima širom sveta. Često se koriste za sportsko ili rekreativno streljaštvo.

U Urban Dart Army Shop-u smo pripremili, za sve naše kupce, izuzetno šarenolik i bogat izbor svih najkvalitetnijih i najtraženijih modela i kalibara vazdušnih pištolja. Imamo pištolje priznatih proizvođača, kao što su Umarex, Cybergun, Swis Arms, WE i mnogih drugih… Svi oni kao municiju koriste metalne kuglice ili dijabole.

Naše dugogodišnje iskustvo i trajanje na tržištu garantuju kvalitet i ulivaju sigurnost našim klijentima, koja je neophodna pri odabiru i samoj kupovini bilo kog tipa vazdušnog oružja.

Prikaz 1–12 od 81 rezultat

AMPULA CO2 GASA

150,00 рсд
Ampula COn gasa 12 grama, za sve vrste vazdušnih pištolja na co2 pogon.

AMPULA CO2 GASA SA ULJEM

300,00 рсд
Ampula CO2 gasa sa uljem Umarex pored CO₂ gasa, kapsule za održavanje ventila su punjene i sa 0,5 g specijalnog

ASG CZ SP-01 SHADOW

10.900,00 рсд
ASG CZ SP-01 SHADOW je uzbudljiva replika pištolja na CO2 bazirana na najnovijoj generaciji pištolja iz CZ. Dizajnirana na osnovu podataka koje pružaju vojne i policijske zajednice širom sveta, i uz dodatni doprinos vodećih svetskih strelaca tima CZ. Ovaj pištolj bez povratnog udara (bez Blow backa) je lagan i lak za rukovanje. Ergonomski rukohvat sa kockastim gumenim pločama omogućava izuzetno dobro držanje u ruci. Odlikuje se optičkim vlaknom i dodatnom šinom.

ASG DAN WESSON 715 4″

29.000,00 рсд
ASG Dan Wesson 715 4"  je u potpunosti napravljen od legure, sa izuzetkom rukohvata od teksturirane gume za smanjenje klizanja. Dan Wesson 715 4" je licenciran od Dan Wesson CZ-SAD. Potpuno je brendirano, dajući oružju još realističniji izgled. Sadrži podesivu jedinicu za skok, koja vam omogućava da dodate okretanje BB-u i dodate domet oružju.

AUTO ORDNANCE 1911 A1

18.900,00 рсд
Auto ordnance 1911 A1 replika pištolja po uzoru na legendarni pištolj M1911A1, licencirana replika razvijena u saradnji sa Auto-Ordnance, američkim proizvođačem vatrenog oružja. Brava vazdušnog puštolja izrađena je od metala. Plastično kućište i obloga drške pištolja. Auto ordnance 1911 A1 replika pištolja  ima fiksni, mehanički nišan u obliku leptir mašne i nišana. Neklizajuća tekstura drške pištolja čini vazdušni pištolj čvrstim u ruci tokom hica. Korišćenje krilnog osigurača štiti korisnika od nekontrolisanih hitaca. Pištolj opremljen navojnom cevi daje ispaljenom zrnu - diaboli  početnu brzinu od 109 m / s. Magazin za kapsulu CO2 od 12 g nalazi se unutar držača, koji takođe drži 12 dijbola u dva revolverska prstena.

BABY DESERT EAGLE 6mm

8.400,00 рсд
Baby Desert Eagle 6mm je poluautomatski pištolj dvostruke akcije koji je razvio Magnum Research na bazi Jericho 941. Dizajnirao ga

BABY EAGLE CRNI 4.5MM

11.900,00 рсд
Baby Eagle crni 4.5mm je poluautomatska replika pištolja dvostrukog dejstva koji je razvila kompanija Magnum Research na bazi Jericho 941.  Dizajnirao ga je IVI (Israel Veapon Industries), kao i Desert Eagle, odakle ima male kozmetičke sličnosti. Ovi Babi Eagle su prve replike pištolja od 4,5 mm koje su rezultat saradnje sa licencom Desert Eagle / Magnum Research. Replika bez povratnog udarca (bez blowbacka ): manje mehaničkih pokreta za veću autonomiju. Baby Eagle crni 4,5mm sa polimernim kućištem i metalnim klizačem. Ambidektrozni obarač koji omogućava prebacivanje između bezbednosnog i poluautomatskog režima. ABS podloge protiv klizanja na rukohvatu. Picatinny šina ispod cevi replike za dodavanje dodataka.

BERETTA M92 FS UMAREX

28.900,00 рсд
  • Specifikacije:
  • Brzina: 120 m/s
  • Kalibar: 4.5 mm
  • Tip municije: Dijabole
  • Ukupna dužina: 21 cm
  • Težina: 1260 g
  • Poluautomatski
  • Snaga: CO2

BERETTA SAP92 SWISS ARMS

18.900,00 рсд
Beretta SAP92 Swiss Arms napravljen od full metala. Sa blow back efektom i pogonom na ampule CO2 gas.  Koristi metalne kuglice kalibra 4,5 mm. Ima BAXS sistem za rotaciju kuglice. Šine za montažu dodataka. Nije lagan pištolj, zapravo je  malo više teži od vatrenog oružja kada  napunite šaržer za CO2 ampulom i kuglicama. Proizvodi Cybergun.

COLT 1911 SPECIAL COMBAT CLASSIC

25.900,00 рсд
Colt 1911 specijal combat classic  je teška metalna verzija legendarnog klasika Colt. Pokretni slajd (blow back) od nerđajućeg čelika, oslanja se na okvir sa Weaver šinom. Colt 1911 special combat classic je popularni precizni model takođe sadrži okidač sa dvostrukim dejstvom i sigurnosnu kočnicu

COLT M45 CQBR BLOWBACK

28.900,00 рсд
Colt M45 CQBR blowback je licencirana replika najnovijeg borbenog pištolja  M1911 za američke marince. Teška metalna konstrukcija sa realističnim efektom povratnog udara Commander Hammer, Memori Beaver Tail i dvostruka sigurnost. Ram sa Picatinni šinom prema Mil-Spec 1913

CZ REPLIKA 75D COMPACT

11.900,00 рсд
CZ replika 75D Compact je crna verzija poluautomatskog 4,5 mm (.177) vazdušnog pištolja. Licenca Česka Zbrojovka, Češka. Vazdušni pištolj ima autentične CZ oznake i jedinstveni serijski broj. Prednje šine za pružaju vam mogućnost postavljanja lasera ​​i lampe. Zadnji nišan je podesiv radi veće tačnosti. Šaržer sadrži 17 BB-a, a takođe čuva i patrone od 12 g CO2. Šaržer je zaštićen gumenom podlogom, pa se neće slomiti ako padne. Držač je gumiran i sa visoko podignutim biber-repom osigurava čvrst rukohvat uz savršenu kontrolu. Uz pištolj se isporučuje alat koji vam omogućava da promenite kertridže sa CO2 u magacinu i odvrnete prednji deo da biste otkrili navoje prigušivača.

Vazdušni pištolji za razne namena

Vazdušni pištolji su jedan od najstarijih oblika oružja, datiraju još iz 16. veka. U početku su bili jednostavne i neefikasne naprave koje su koristile komprimovani vazduh ili oprugu za pogon projektila. Međutim, kako su tehnologija i nauka napredovale, tako su se i vazdušni pištolji razvijali i poboljšavali.

Tokom 19. veka, vazdušni pištolji postali su sve popularniji među lovcima, vojnicima i sportistima. Počeli su se koristiti i za treniranje vojnih snaga, jer su bili jeftiniji i sigurniji od pravih vatrenih oružja. Tokom 20. veka, vazdušni pištolji postali su još popularniji, a proizvođači su počeli proizvoditi modele koji su bili precizniji, učinkovitiji i lakši za korišćenje.

Danas, vazdušni pištolji su popularni u celom svetu kao oružje za sport, zabavu i lov na sitnu divljač. Oni se koriste za vežbanje pucanja, takmičenja i uopšteno kao izvor zabave. Postoje mnoge vrste vazdušnih pištolja, uključujući jednostrukometne, poluautomatske i automatske modele.

Naša web stranica nudi širok izbor najkvalitetnijih vazdušnih pištolja za različite potrebe. Svi naši proizvodi dolaze od vodećih proizvođača, što garantuje kvalitet i trajnost naših proizvoda. Bez obzira tražite li vazdušni pištolj za sport, lov ili zabavu, mi ćemo vam pomoći da pronađete najbolji model za vaše potrebe. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja ili ako trebate pomoć pri odabiru najboljeg vazdušnog pištolja za vas.