BALLISTOL SPREJ 200 ml

ŠIFRA:

750 RSD

Ballistol sprej 200 ml služi za čišćenje vazdušnih pušaka, održanjanje kože i drveta.  Jedna od najupečatljivijih karakteristika Ballistol-a je njegova svestranost. Postoje i drugi proizvodi na tržištu, ali nijedna od njih nema isti asortiman aplikacija i mogućnosti kao što je Ballistol. Čišćenje sa Ballistol-om će vam uštedeti vrijeme, smanjiti potrebu za četkanjem. Ballistol sprej 200 ml će formirati zaštitni film na vašem oružju. Zahvaljujući maloj alkalnosti, Ballistol sprej 200 ml rastvara crni prah i ostatak korozivne municije. Pored toga, Ballistol će ulepšati pušku i sprečiti je da se isuši. Kao mazivo, Ballistol se nikada neće zgusnuti  ili strvrdnuti. Sa Balistolom, celo vatreno oružje će ostati podmazano i zaštićeno.

Koža koja je često izložena vlazi ili visokoj vlažnosti postaje tvrda i krhka. Ballistol sprej 200 ml će zadržati  kožu gladkom i mekom i efikasno je zaštititi od efekata vode, insekata i plesni. Koristite ballistol na čizmama, cipelama, rukavicama…

Ballistol sprej 200 ml održava, štiti, čuva i podmlađuje neobučene drvene površine. Obnavlja prirodno drvo i  pomaže da antički nameštaj i staro, suvo drvo povrati svoj prirodni svilen sjaj. Ballistol takođe štiti drvo od oštećenja usled vlage i insekata.

 

Opis

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BALLISTOL SPREJ 200 ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top