Sabre biber gel Safe Escape

ŠIFRA:SE-BK-01

1.990 RSD

Slična zaštita kojoj možete verovati: SABRE je brend spreja broj 1 kome veruju policija i potrošači i lider u kategoriji lične bezbednosti. Pepper gel se proizvodi u SAD
Zagarantovana formula maksimalne snage SABRE u svakom kanisteru. Gel je bezbedniji: Sadrži 25 praska (5k više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji; Domet od 12 stopa (4 metra) pruža zaštitu na bezbednijoj udaljenosti. Gel se isporučuje u snažnom mlazu kako bi se smanjio povratni udar vetra, a UV boja za obeležavanje pomaže policiji da identifikuje osumnjičene nakon što ih isprskate.

Opis

Učinite svoje putovanje bezbednijim sa SABRE biber gel Safe Escape SE-BK-01 3-u-1 biber gelom. Ovaj biber gel pruža alate koji će vam pomoći da izađete iz vozila u slučaju nužde i zaštitite se od napada. Sigurnosni pojasevi mogu biti prepreka za izlazak nakon nesreće. Ugrađeni rezač pojaseva pomaže da isečete pojaseve i oslobodite se u hitnim slučajevima. Alat za razbijanje prozora pomaže u razbijanju prozora ako su vrata vašeg vozila zaglavljena. Ili ako električni prozori ne rade. Zaštitite se od napadača. Ova jedinica raspoređuje 25 snažnih rafala (5 x više od konkurencije) biber gela i ima domet od 12 stopa (4 metra). Uključuje UV boju koja će pomoći vlastima da identifikuju napadača nakon što se isprska. Dizajn preklopnog vrha omogućava trenutno korišćenje vašeg biber gela u situacijama visokog stresa. Tada se računaju sekunde. Sa HPLC laboratorijom koja je ekskluzivna u industriji, samo SABRE garantuje svoju formulaciju maksimalne snage u svakom kanisteru. Kako bi vam pružio bezbrižnost, sigurnost, pouzdanost i sigurnost kada vam je to najpotrebnije. SABRE biber gel se proizvodi u SAD.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sabre biber gel Safe Escape“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top