BIBER GEL MK-3 SA FUTROLOM

ŠIFRA:MK-3-GEL-H-US

2.450 RSD

Lična zaštita kojoj možete verovati SABRE je brend biber spreja broj 1 kome veruju policija i potrošači i lider u kategoriji lične bezbednosti. Zagarantovana formula maksimalne snage SABRE u svakom kanisteru. Prema nezavisnoj studiji koju je sproveo Univerzitet u Juti, stope varijabilnosti u koncentraciji aktivnih sastojaka u biber spreju imaju stopu neuspeha od 30%. Sa HPLC laboratorijom koja je ekskluzivna za industriju, samo SABRE garantuje svoju formulaciju maksimalne snage. U svakom kanisteru kako bi vam pružio mir, sigurnost, pouzdanost i sigurnost kada vam je najpotrebnije
Gel je bezbedniji sa većim dometom: Pepper gel ima impresivnih 18 rafala raspoređenih u snažnom mlazu gela sa dometom od 18 stopa (5,5 metara). Biber gel MK-3 otporan je na udar vetra i takođe se može koristiti u zatvorenom prostoru.  . Biber gel je otporan  na udar vetra i može se koristiti i u zatvorenom prostoru za razliku od tradicionalnih  biber sprejeva.
Ovaj profesionalni biber gel uključuje futrolu za kaiš za brz pristup. Njegova zaštita na preklop omogućava brzo pristupanje biber gelu u hitnim slučajevima. Takođe pomaže u sprečavanju slučajnog pražnjenja tokom nošenja u torbi.

Opis

Biber gel MK-3 sa futrolom MK-3-GEL-H-US je taktički biber gel.  Nudi vam zaštitu sa impresivne udaljenosti od 18 stopa (5,5 metara) i pruža zaštitu od više pretnji sa 18 rafala. SABRE-ova Crossfire tehnologija omogućava prskanje biber gela pod bilo kojim uglom, čak i naopako, maksimizirajući postizanje cilja i čini ga pouzdanijim od pokretnih pretnji. Preklopni sigurnosni mehanizam sprečava slučajno pražnjenje. Priložena futrola za kaiš omogućava vam da nosite svoj biber gel sa sobom kada putujete na posao ili kući. Biber gel MK-3 praktično eliminiše povratni udar vetra bez atomizacije u vazduhu i može se čak bezbedno koristiti u zatvorenom prostoru. SABRE Pepper Gel je napravljen u SAD.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BIBER GEL MK-3 SA FUTROLOM“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top