Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

KOŽNA JAKNA NEW ROCK

31.200,00 рсд
Kožna jakna New Rock /Bajkerska jakna izrađena od juneće kože najviše klase. Ova kožna jakna je spoj čvrstine i udobnosti. I pored svoje debljine, koža od koje je izrađena meka i savitljiva. “Cow Hide Natural Mild” . Na više mesta je zaštićena od kopiranja pečatima, vezom i suvim žigom.

KOŽNA JAKNA PILOT LLD

31.200,00 рсд
Kožna jakna Pilot LLD u crnoj boji sličana je kožnoj jakni Pilot Red Wood. Jakna je izrađena je od tanje juneće kože. Pilot LLD ima kragnu sa prirodnim ovčijim krznom. Mesinganu pločicu na gudima. Ni ovaj model jakne ne traži redovno održavanje i otporna je na sve vremenske uslove. Proizvođač: “LLD”.

KOŽNA JAKNA PILOT LLD BRAON

31.200,00 рсд
Kožna jakna Pilot LLD braon slična je kožnoj jakni Pilot Red Wood. Jakna je izrađena je od tanje juneće kože. Pilot LLD ima kragnu sa prirodnim ovčijim krznom. Mesinganu pločicu na gudima. Ni ovaj model jakne ne traži redovno održavanje i otporna je na sve vremenske uslove. Proizvođač: “LLD”.

KOŽNA JAKNA PILOTSKA BRAON VINTAGE

31.200,00 рсд
Kožna jakna pilotska braon vintage (antik) boje, izrađena od birane vrste kuvane goveđe kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu – ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

KOŽNA JAKNA RAF PILOTSKA

32.400,00 рсд
Kožna jakna Raf je pilotska jakna je topla ¾ kožna jakna obložena svim unutrašnjim delovima sa krznom. Izrađena od buffalo – retro kože, koja je otporna na vremenske uticaje. Model ove jakne datira od 1944. godine sa vrlo malim izmenama.

KOŽNA JAKNA REDWOOD BRAON

31.200,00 рсд
Kožna jakna Redwood braon je pilotska jakna sa izraženim pilotskim aplikacijama i pločicom. Izrađena je od čvrste juneće kože, dobro je postavljena i topla, a krzno sa kragne se prema potrebi skida.

KOŽNA JAKNA REDWOOD CRNA

31.200,00 рсд
Kožna jakna Redwood crna je pilotska jakna crne boje sa izraženim pilotskim aplikacijama i pločicom. Izrađena je od čvrste juneće kože, dobro je postavljena i topla. Krzno sa kragne se prema potrebi skida.

KOŽNA JAKNA SPRING BUFFALO CRNA

24.000,00 рсд
Kožna jakna Sping Bufalo crna je kratka, sportska kožna jakna modernog dizajna izrađena od bizonove crne kože. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kad se jakna zakopča. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

LETAČKA JAKNA MILTEC CRNA

8.900,00 рсд
Spoljašnji sloj: 100% najlon Postava: 100% poliester Pleteni render: 90% poliester, 10% elastin

LETAČKA JAKNA MILTEC ZELENA

8.900,00 рсд
Spoljašnji sloj: 100% najlon Postava: 100% poliester Pleteni render: 90% poliester, 10% elastin

MA1 FAJERKA JAKNA CRNA

7.900,00 рсд
MA1 fajerka jakna crna je jakna klasičnog dizajna koja je korišćena sa pouzdanošću od strane letačkih posada u vojnim, civilnim i policijskim jedinicama.Pilotska jakna MA-1 je bila prva vojna letačka jakna koja je prešla u civilnu modu. Napravljena od 100% najlona sa dva džepa sastrane sa klapnama, dva unutrašnja džepa i džepom na rukavu. Pletene ranfle od 75 % Poliakrila, 25 % Elastina. Postava od 100% poliestera. Punjenje jakne 100 % poliester ( 200g /qm na torzou i 180 g /qm na rukavima). Uz to što korisnika održava toplim, jakna je i veoma udobna.

MA1 FAJERKA JAKNA ZELENA

7.900,00 рсд
MA1 fajerka jakna zelena je jakna klasičnog dizajna koja je korišćena sa pouzdanošću od strane letačkih posada u vojnim, civilnim i policijskim jedinicama.Pilotska jakna MA-1 je bila prva vojna letačka jakna koja je prešla u civilnu modu. Napravljena od 100% najlona sa dva džepa sastrane sa klapnama, dva unutrašnja džepa i džepom na rukavu. Pletene ranfle od 75 % Poliakrila, 25 % Elastina. Postava od 100% poliestera. Punjenje jakne 100 % poliester ( 200g /qm na torzou i 180 g /qm na rukavima). Uz to što korisnika održava toplim, jakna je i veoma udobna.