SABRE BIBER GEL SA KOPČOM

ŠIFRA:P-22G

1.090 RSD

Gel je bezbedniji sa većim dometom:Biber gel ima impresivnih 35 rafala raspoređenih u snažnom mlazu gela sa dometom od 12 stopa (4 metra).  Otporan je na udar vetra i može se koristiti i u zatvorenom prostoru za razliku od tradicionalnog biber spreja.
Zaštita laka za nošenje: kopča za pričvršćivanje omogućava da se biber gel pričvrsti na džepove ili unutrašnjost tašne ili torbe; to je odlična alternativa sprejevima na priveske kada nošenje ključeva nije poželjno i takođe ga je lakše sakriti radi diskretne zaštite.
Ostanite bezbedni uz besplatnu obuku o bezbednosti: Osećajte se sigurno sa svakim SABRE proizvodom. Pakovanje uključuje linkove do besplatnih video snimaka za obuku tako da, suočeni sa opasnostima, budete spremniji da koristite svoj SABRE Pepper Gel.

Opis

SABRE Pepper Gel sa kopčom P-22G  za pričvršćivanje pruža maksimalnu zaštitu  i najviše prskanja biber gela na tržištu dok se lako prenosi i sakriva. Bober gel je sigurniji sa većim dometom. Ovaj kanister sadrži 35 rafala (5 puta više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji. Ima impresivan domet od 12 stopa (4 metra) za zaštitu na bezbednoj udaljenosti. Za razliku od biber spreja, SABRE Pepper Gel sa kopčom je otporan na udar vetra i čak je bezbedan za upotrebu u zatvorenom prostoru. Sa HPLC laboratorijom koja je ekskluzivna u industriji, samo SABRE garantuje svoju formulaciju maksimalne snage u svakom kanisteru. Kako bi vam pružio bezbrižnost, sigurnost, pouzdanost i sigurnost kada vam je to najpotrebnije. Formulisan sa UV bojom za obeležavanje, takođe pomaže vlastima da identifikuju napadača nakon što ga isprskate. Za zaštitu u pokretu, jednostavno gurnite kopču na kaiš ili je zakačite za unutrašnjost džepa ili tašne. SABRE Pepper Gel se proizvodi u SAD.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SABRE BIBER GEL SA KOPČOM“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top