BIBER SPREJ SA PRIVESKOM SIVI

ŠIFRA:HC-14-LG-US-02

1.390 RSD

Ako se vaš ključ već nalazi u bravi automobila, koristite brzo otpuštanje da biste odvojili sprej od privjeska za ključeve. Ima domet od 10 stopa, tako da možete da se zaštitite na daljinu, a da ne morate da ostavljate sigurnost svog automobila. Tako funkcioniše privezak za brzo puštanje. Odličan je za jutarnje trčanje u parkovima i za večernje vožnje do nepoznatih lokacija. Ovaj privezak za biber sprej je idealan i za studente koji noću šetaju po kampusu. Malen je i diskretan, a opet moćan.

Opis

Biber sprej sa priveskom sivi HC-14-LG-US-02 ima formulu maksimalne snage . Intuitivan dizajn koji se lako koristi za maksimalnu zaštitu. Budite sigurni uz naš SABRE RED  biber sprej. Najjači dostupni sprej sa jednim sastojkom. Ponosi se istom snagom zaštitom kao biber sprej organa reda.  SABRE RED je najpopularnija formulacija koju nosi policija širom sveta i sadrži UV markirajuću boju koja pomaže policiji u identifikaciji osumnjičenog. Najpopularniji SABRE stil, ovaj privezak za ključeve u sa brzim otpuštanjem, mali je i moćan kontejner od 0,54 oz koji pokreće balistički tok kako bi se smanjio uticaj vetra. Intuitivni dizajn rukohvata omogućava bolje ciljanje i pravilno poravnavanje ruku samo dodirom. Omogućavajući brže raspoređivanje i pomažući vam da zadržite pogled na pretnji.

Ovaj biber sprej pruža maksimalnu sigurnost u snažnom toku kako bi se smanjio udar vetra i zaštitio vas sa udaljenosti od 10 stopa (3 metra). Osećajte se sigurnim sa 25 rafala (5x više od drugih marki) radi zaštite od više pretnji. Brzo otpuštanje sa odvojivim priveskom za ključeve omogućava trenutni pristup vašem biber spreju i jednostavno pričvršćivanje na privezak za ključeve za maksimalnu prenosivost. Dostupno u različitim bojama. Čuvajte svoju ćerku, suprugu, sina i studente uz SABR. Sigurnost kojoj možete verovati. SABR biber sprej sa priveskom sivi se proizvodi u SAD. SABRE je brend broj 1 koji imaju poverenje potrošači širom sveta za biber sprej i lider je u razvoju bezbednosnih programa i video zapisa o bezbednosti kako bi se povećala sigurnost krajnjih korisnika. Osnažite se ekstremnom zaustavnom snagom kada vam je najpotrebnija.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BIBER SPREJ SA PRIVESKOM SIVI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top