Prikaz 1–12 od 21 rezultat

BATERIJSKA LAMPA EX7

8.900,00 рсд
Ako želite da zasučete rukave i ostavite rukavice, Baterijska lampa Ledlenser Ex7 je  za vas. Zato što se njenim izuzetno

BATERIJSKA LAMPA LEDLENSER EX4

4.900,00 рсд
Baterijska lampa LedLenser EX4 je lagana i kompaktna lampa koja garantuje performanse i sigurnost u veoma zapaljivim okruženjima. Ek-zone 0/20

BATERIJSKA LAMPA LEDLENSER MT6

8.900,00 рсд
Baterijska lampa LedLenser MT6  je idealni dodatak za svaki lov, ribolov i kampovanje. Može se koristiti sa punjivim ili nepunjivim AA baterijama. Posebna karakteristika: LedlLenser MT6 ima indikator statusa baterije koj prikazuje trenutni nivo napajanja i upozorava vas kada ste napolju.  Stoga možete reagovati i vrlo lako staviti novu bateriju.  Baterijska lampa  LedLenser MT6 LED lampa se može pohvaliti ekstremnom osvetljenošću. Prevedeno u brojeve: sjaj od preko 500 lumena. Ova podešavanja su čisto, svetlo zadovoljstvo. Snaga - velika osvetljenost u svakoj situaciji. Mala snaga - ekonomično svetlo za dugo trajanje baterije, čitanje i rad bez odsjaja. Srednja snaga - srednja svetlosna snaga za svaku situaciju. Strobe - blicevi svetlosti sa zbunjujućim zaslepljujućim efektom, između ostalog i za samoodbranu. Prekidač na glavi baterijske lampe tako da možete da koristite jednu ruku. LedlLenser MT6  ima blokadu za transport - sprečava slučajno uključivanje svetla.

BATERIJSKA LAMPA LEDLENSER P5R

10.900,00 рсд
Baterijska lampa LedLenser P5R ima samo 117 mm, samo je malo veća od svoje sestre P5. Lakša je i definitivno jača . Ima lithium-ion bateriju koja traje 15 sati.  LedLenser P5R  se može napuniti jednostavnim plutajućim sistemom punjenja. Ima tri svetlosne funkcije i može da stane u džep košulje ili pantalona. Snaga - velika osvetljenost u svakoj situaciji. Mala snaga - ekonomično svetlo za dugo trajanje baterije, čitanje i rad bez odsjaja. Strobe - blicevi svetlosti sa zbunjujućim zaslepljujućim efektom, između ostalog i za samoodbranu. Prekidač se nalazi na kraju poklopca lampe. IPKS4 - Zaštita od prskanja vode iz bilo kog pravca. IP5Ks - Zaštita od prašine.

BATERIJSKA LAMPA LEDLENSER SH-1

Original price was: 2.400,00 рсд.Current price is: 1.990,00 рсд.
Baterijska lampa Ledlenser SH-1 je praktična, svakodnevna lampa za čelo sa dva nivoa osvetljenja. Sa svojom inovativnom kontrolom pokreta, nudi

BATERIJSKA LAMPA LEDLENSER ST2

2.500,00 рсд
Baterijska lampa Ledlenser ST2 ima osvetljenost 120 lumena. Udaljenost snopa 55 m. Vreme rada do 20 h. Vodootporna IPX54. Zemlja porekla: Nemačka.

BATERIJSKA LAMPA LEDLENSER ST6

3.990,00 рсд
Baterijska lampa Ledlenser ST6  je kompaktna, lagana lampa napravljena od visokokvalitetne vazduhoplovne legure aluminijuma, opremljena sistemom za kontrolu fokusa koji vam omogućava da promenite snop svetlosti. Baterijsku lampu napajaju 3 AAA baterije (po želji se može koristiti sa punjivim baterijama). Kompaktan je za sve vrste primena. Za veću udobnost, dodatno je opremljena prikladna kopča za pričvršćivanje lampe na kaiš ili u džep. Baterijska lampa ubeđuje svojim kvalitetom i odličnim performansama.

ČEONA LAMPA H19R SIGNATURE

35.900,00 рсд
Ledlenser čeona lampa H19R Signature je veoma  moćna  lampa za ekstremne ​​avanture sa bluetoothom za daljinsko upravljanje i prilagođeno podešavanje.

LED LENSER LAMPA H14R.2

20.900,00 рсд
Predlozi korisnika i stručnjaka uključeni su u razvoj Ledlenser H14R.2. Na ovaj način, inovativni koncept rotacionog prekidača za rad je praktičniji nego ikada ranije. Punjenje preko USB kabla je fleksibilnije i vreme rada se može produžiti po potrebi zahvaljujući dodatnim baterijama. Celokupno osvetljenje i ogroman svetlosni tok do 1000 lumena1 su neki od najboljih koje Ledlenser lampe za glavu mogu da ponude.