VICTORINOX RESCUETOOL

ŠIFRA:0.8623.MWN

10.900 RSD

Victorinox RescueTool 0.8623.MWN je razvijen i usavršen u saradnji sa hitnim medicinskim i spasilačkim službama u petogodišnjem projektu. Ključna funkcija ovog džepnog alata je da može da se otvori u sekundi i da je spreman za upotrebu odmah.

Opis

Victorinox RescueTool delovi su podvrgnuti strogim testovima,posebno novi deo za lomljenje prozora i disk testera. Zaobljen sekač za pojase može da se koristi za bezbedno sečenje pojaseva u kolima. Alat obuhvata najvažnije funkcije za oslobađanje nekoga zarobljenog u kolima. Svi alati su brzo dostupni i mogu da se otvore rukavicama i pogodni su za obe desnoruke i levoruke korisnike. Obe oštrice i jak šrafciger (sanduk otvarač) su fiksirani u položaju kada se otvaraju zahvaljujući mehanizmu brave. RescueTool sa svojim žutim luminescentnim rukohvatom je nešto posebno.

Takođe se isporučuje sa jarko crveno / žutom najlon torbicom i širokim lancem koja odgovara nizu namenskih pojaseva. Deo za lomljenje prozora i disk testera su laku lomljivi,a samim tim su lako i zamenljivi.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „VICTORINOX RESCUETOOL“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top