VAZDUŠNA PUŠKA EKOL M450

ŠIFRA:

18.000 RSD

Vazdušna puška Ekol M450 kalibar 4,5 mm. Brzina puške je 190m/s. Težina 3150 g. Dužina: 1050 mm. Širina 70 mm. Visina 230 mm Municija dijabole.

Opis

Voltran Silah Sanayi je kompanija koja proizvodi i prodaje Vazdušna puška Ekol M450. Proizvode takođe CO2 pištolje, Flobert pištolje, vazdušne puške i pribor za oružje na domaćem i međunarodnom tržištu već 20 godina. Pružajući efikasna rešenja za potrebe kupaca kroz svoje inovativne ideje. Autentični dizajn i kvalitetnu uslugu od proizvodnje do postprodajnog procesa. Odlično ispunjava vaše potrebe i zahteve i pruža vam najbolju uslugu poboljšanjem kvaliteta svojih usluga i asortimana proizvoda svaki dan.

 

Nakon kupovine Vazdušna puška Ekol M450 4,5 mm ne prijavljuje se MUP-u . Pri kupovini puške potrebna vam je lična karta. Vazdušne puške su jednostavne za odrzavanje. Koliko često i  detaljno zavisi od koriscenja puške i okruženja u kom se koristi. Unutrasnjost cevi se čisti posle nekih 100 ispaljenih dijabola. Za čišćenje možete koristiti pribor za čišćenje i ulje za čišćenej Ballistol.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „VAZDUŠNA PUŠKA EKOL M450“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top