SABRE BIBER SPREJ SA ŠLJOKICAMA

ŠIFRA:KR-DL-IRC-02

1.090 RSD

Zaštita na bezbednoj udaljenosti od više pretnji. Uključuje SABRE biber sprej sa šljokicama sa 25 rafala (5 X više od konkurencije) za zaštitu od više pretnji. Domet od 10 stopa (3 metra) pruža zaštitu na bezbednijoj udaljenosti.
Zabavno i moderno. Dizajnerski uzorak konfeta se vrti oko ovog biber spreja i pokazuje vaš lični stil. Mint gornja boja je u trendu, jedinstvena i odlično izgleda na ključevima.
Ostanite bezbedni uz besplatnu obuku o bezbednosti. Osećajte se sigurno sa svakim SABRE proizvodom.; Pakovanje uključuje linkove do besplatnih video zapisa za obuku kako biste, suočeni sa opasnošću, bili spremniji da koristite svoj Sabre biber sprej.

Opis

Izrazite svoj lični stil dok ostanete bezbedni uz lak pristup zaštiti sa SABRE biber sprej sa šljokicama KR-DL-IRC-02 i priveskom za ključeve. Kanister sadrži 25 rafala (5k više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji. Ima impresivan domet od 10 stopa (3 metra) kako bi vas zaštitio sa bezbedne udaljenosti. Sa HPLC laboratorijom koja je ekskluzivna u industriji, samo SABRE garantuje svoju formulaciju maksimalne snage u svakom kanisteru. Kako bi vam pružio bezbrižnost, sigurnost, pouzdanost kada vam je to najpotrebnije. Sigurnosna brava sa uvrtanjem sprečava da dođe do slučajnog pražnjenja u vašoj torbici ili torbi. Dodatak za privezak za ključeve lako klizi na ključeve i trake za brzi pristup vašoj zaštiti. Pokažite svoj stil modernim dizajnom šljokica sa menta zelenim vrhom.SABRE biber sprej sa šljokicama je proizveden u SAD.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SABRE BIBER SPREJ SA ŠLJOKICAMA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top