SABRE BIBER SPREJ DOPUNA

ŠIFRA:SPKCR-14-US

990 RSD

2X Jače: Naš biber sprej maksimalne snage je dovoljno jak da ga upotrebi protiv ciljano orijentisanog napadača pod uticajem droge ili alkohola. Uz podršku naše ekskluzivne u industriji HPLC laboratorije, garantuje maksimalnu snagu u svakom kanisteru
Zaštita na bezbednoj udaljenosti od višestrukih pretnji. Uključuje SABRE biber sprej  od 0,5 oz. kanister za biber sprej sa 25 rafala (5X konkurencija) za zaštitu od višestrukih pretnji. Domet od 10 stopa (3 metra) štiti bezbedniju udaljenost.
Dopunite svoj biber sprej. Najmanja, najekonomičnija jedinica SABRE RED se takođe može koristiti kao dopuna za SABRE Realtree EDGE biber sprej sa privezkom za ključeve.
Ostanite bezbedni uz besplatnu obuku o bezbednosti. Osećajte se sigurno sa svakim SABRE proizvodom. Pakovanje uključuje linkove do besplatnih video zapisa za obuku kako biste, suočeni sa opasnošću, bili spremniji da koristite svoj SABRE biber sprej.

Opis

Budite bezbedni u pokretu sa SABRE biber sprej dopuna SPKCR-14-US. Ovaj sprej za biber sadrži 25 rafala (5x više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji. Ima neverovatan domet od 10 stopa (3 metra) kako bi vas zaštitio sa bezbednije udaljenosti. Ovaj kanister se takođe može koristiti kao dopuna za SABRE Realtree EDGE sprej sa privezkom za ključeve. Sa HPLC laboratorijom koja je ekskluzivna u industriji, samo SABRE garantuje svoju formulaciju maksimalne snage u svakom kanisteru kako bi vam pružio bezbrižnost, sigurnost, pouzdanost i  kada vam je to najpotrebnije. SABRE biber sprej dopuna je proizveden u SAD. Lična zaštita kojoj možete verovati. SABRE je brend  broj 1 kome veruju policija i potrošači i lider u kategoriji lične bezbednosti.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SABRE BIBER SPREJ DOPUNA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top