BIBER SPREJ PINK CAMO

ŠIFRA:KR-14-PKCAM-02

1.090 RSD

Zaštita na bezbednoj udaljenosti od više pretnji:​ Uključuje SABRE kanister sa biber sprejom sa 25 rafala (5 x više od konkurencije) za zaštitu od više pretnji. Domet od 10 stopa (3 metra) pruža zaštitu na bezbednijoj udaljenosti. Zvanični Realtree EDGE dizajn: Proslavite sjajnu prirodu! Umotan u Realtree EDGE ružičastu masku, ovaj biber sprej pomaže vam da se izdvojite iz gomile
Ostanite bezbedni uz besplatnu obuku o bezbednosti: Osećajte se sigurno sa svakim SABRE proizvodom. Pakovanje uključuje linkove do besplatnih video zapisa za obuku kako biste, suočeni sa opasnošću, bili spremniji da koristite svoj SABRE Pepper Sprej.

Opis

Izrazite svoj lični stil dok ostajete bezbedni uz lak pristup zaštiti uz SABRE biber sprej pink camo KR-14-PKCAM-02 sa priveskom za ključeve. Sadrži 25 rafala (5 x više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji. Domet od 10 stopa (3 metra) pomaže da se zaštitite sa bezbednije udaljenosti. Boja za UV označavanje pomaže vlastima da identifikuju napadača nakon što ga prskate. Sigurnost sa okretnom bravom sprečava slučajno pražnjenje u vašoj torbici ili torbi. Dodatak za privezak za ključeve lako klizi na ključeve za brz pristup. Pokažite svoju ljubav prema prirodi. Ovaj biber sprej je umotan u zvaničnu Realtree EDGE roze masku. Takođe je odličan poklon za lovca u vašem životu koji bi mogao koristiti zaštitu. SABRE biber sprej je proizveden u SAD.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BIBER SPREJ PINK CAMO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top