BIBER GEL SA PIŠTALJKOM MINT

ŠIFRA:F15-MUSG-W2

1.590 RSD

Gel je bezbedniji sa većim dometom. Biber gel ima impresivnih 25 rafala raspoređenih u snažnom mlazu gela sa dometom od 12 stopa (4 metra). Biber gel je otporan na udar vetra i može se koristiti i u zatvorenom prostoru za razliku od tradicionalnih sprejeva za biber
Poziv u pomoć: Privezak za ključeve se odvaja da bi otkrio glasan zvižduk koji se može čuti na udaljenosti do 750 stopa (229 metara). Stvara zvučno sredstvo za odvraćanja koje pomaže u odvraćanju napadača i privlačenju pažnje drugih u blizini. Pričvrstite privezak za ključeve na ključeve ili traku za zaštitu koja je zgodna i laka za nošenje.
Ostanite bezbedni uz besplatnu obuku o bezbednosti. Osećajte se sigurno sa svakim SABRE proizvodom. Pakovanje uključuje linkove do besplatnih video zapisa o obuci, tako da budete spremniji da koristite svoj SABRE biber gel.

Opis

SABRE Biber gel sa pištaljkom mint F15-MUSG-W2 koja je odvojiva može vam pomoći da se zaštitite od onih koji možda nisu u vašem najboljem interesu. Provedite više vremena uživajući u stvarima koje volite da radite. Manje brinući se sa samopouzdanjem koje proizilazi iz pripreme.  Pruža maksimalnu snagu zaštite  koja se lako nosi u pokretu. Ovaj SABRE Biber gel sa pištaljkom mint ima super glasan zvižduk koji pomaže u odvraćanju napadača. Privlači pažnu onih u blizini. Jednostavno odvojite zviždaljku od privezka za ključeve ako je potrebno. Zvižduk se može čuti do 750 stopa (229 metara). To vam pomaže da pozovete pomoć u hitnim slučajevima.

Ovaj biber gel sadrži 25 rafala (5 puta više od konkurencije) za zaštitu od višestrukih pretnji. SABRE Biber gel je bezbedniji sa dugim dometom od 12 stopa (4 metra) kako bi vas zaštitio sa bezbedne udaljenosti. UV biber gel je bezbedan za upotrebu u zatvorenom prostoru jer se ne raspršuje kao tradicionalni  biber prejevi. Koristi se u snažnom mlazu gela, praktično eliminišući povratni udar vetra. Boja za  označavanje pomaže vlastima da identifikuju napadača nakon što ga isprskate. Ergonomski držač za prst pomaže da poboljšate cilj i daje vam veću kontrolu dok koristite biber gel. Zaštita na preklop sprečava slučajno pražnjenje u torbici ili torbi. Privezak za ključeve se lako pričvršćuje na ključeve ili trake za brz pristup vašoj zaštiti. SABRE Pepper Gel se proizvodi u SAD.

Komentari i ocene kupaca (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BIBER GEL SA PIŠTALJKOM MINT“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Title

Go to Top