Kožne jakne

Kožne jakne su oduvek neprevaziđeni modni detalj i odlika dobrog stila! Iako se stalno menjaju modni trendovi , neke prave vrednosti zauvek opstaju i odolevaju promenama. Kvalitetno izrađena kožna jakna predstavlja važan deo garderobe. U njoj se spajaju moderan stil i neprolazna klasika, uvek ima savršen kroj i dizajn. Zbog toga će je zauvek rado i ponosno nositi svi muskarci od stila, stava i karaktera.

Urban Dart Army Shop-u možete pronaći čuveni, klasični model jakne. Modeli iznova oduševljavaju naše klijente i ljude koji umeju da prepoznaju pravu vrednost i kvalitet!

Redwood pilotska jakna je neprolazni model koji je izuzetno topao, praktičan i udoban. Uisto vreme će oplemeniti svačiji izgled, stajling i ostaviti upečatljiv utisak. Ovo je prilagodljiv model koji se može nositi u svakoj prilici. Prati najrazličitije stilove i prati Vaš jedinstveni karakter. Redwood kožna jakna izrađena je od najkvalitetnije kože (originalni teleći box).  Koža je kao materijal, nezamenjiva po svojoj izuzetnoj trajnosti, elastičnosti, prefinjenosti.  Prava pilotska jakna je skrojena savršeno i precizno. Prilagođava se svakoj građi tela i samim tim dobro stoji svakom muškarcu koji prepoznaje prave vrednosti. Ima izražene pilotske aplikacije ili pločicu, što daje posebnu notu dizajnu.Krzno sa kragne može se skidati u zavisnosti od Vaših potreba i doba godine. Otporna je u svim vremenskim uslovima, može se nositi zimi, ali i u prelaznim periodima.

Dodjete, probajte i izaberete model po Vašoj želji.

Naša tradicija i kvalitet su Vaša garancija za proverenu kupovinu!

Title

Go to Top